ACCESORII ELEMENTE HORN STANDARD/SCAPITATE PT.CUPTOR

67,20 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

ACCESORII ELEMENTE HORN STANDARD/SCAPITATE PT.CUPTOR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Imbunatatiti performanta si aspectul cuptorului dumneavoastra folosind prelungirea pentru horn din piatra naturala, standard sau scapitata.
Caracteristici:
Accesoriile sunt placate cu materiale identice cu cele folosite in confectionarea cuptoarelor din gama noastra de produse, sunt realizate din beton armat rezistent la focul cu lemne si au dimensiunea de 30x30x15 cm.
Utilitate:
Exploatati la maxim functiile si avantajele cuptorului de gradina adaugand un accesoriu robust, rezistent la temperaturi foarte ridicate si la focul cu lemne. Inaltarea cuptorului este necesara mai ales daca acesta este amplasat intr-un spatiu acoperit, cand se recomanda ca hornul sa fie cu 20 cm mai inalt decat acoperisul.
Instructiuni de montare
Pentru a inalta cuptorul, stabiliti inaltimea finala a hornului si montati accesoriile conform instructiunilor. Accesoriul va fi amplasat pe o suprafata stabila, plana si fixa,  iar componentele vor fi prinse intre ele cu un adeziv termostabil, cum este Weber Super Flex. Pentru o buna adeziune, asigurati-va ca toate piesele sunt bine udate, dupa care uniti si curatati toate suprafetele. Cuptorul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului, care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate