NIVELA CU BULA DE 122 CM SI DISPOZITIV ELECTRONIC - TIP 196-2 ELECTRONIC IP65

996,29 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC PENTAGON SRL - Galati

Produsul nu mai este disponibil!
NIVELA CU BULA DE 122 CM SI DISPOZITIV ELECTRONIC - TIP 196-2 ELECTRONIC IP65
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

a€¢ Nivelele electronice de tip 196-2 IP 65 si tip 196-2-M IP 65:
Cel mai bun instrument de la STABILA.
a€¢ Tip 196-2 electronic. Mai rapide, mai bune, mai rezistente.
a€¢ Tip 196-2-M IP 65 electronica cu geomagneti in suprafata de masurare.
a€¢ Rezistent la praf si la apa, in conformitate cu IP 65 (protectie impotriva prafului / protectie impotriva jet de apa din orice unghi).
a€¢ Doua ecrane digitale care pot fi citite optim in orice situatie de munca -iluminate, la simpla apasare a unui buton. Ideal pentru care lucreaza in amurg si atunci cand se lucreaza in umbra.
a€¢ valorile masurate sunt determinate fara intarziere - este nevoie de mai putin de o secunda. Nu este timp de asteptare pentru valoarea masurata
a€¢ Avertizor sonor a inclinarii cu trei tonuri de semnal diferite. Blocarea valorii masurate pentru a fi citita ulterior, atunci cand citirea nu se poate face direct.
a€¢ Blocarea unei inclinari: Se stabileste o noua referinta care este folosita in cazul transmiterii unor inclinari, sau masurarea unghiului fata de noua referinta setata.
Avertisment a€¢ cand inclinarea pe a doua axa este prea mare, pentru a nu aparea erori, display-ul clipeste
a€¢ Moduri de afisare: °,%, mm / m, ft / in - zecimal si ca fractii. Selectie intre Display fin si stare bruta (0.05 ° / 0.1 °) in modul de grade.
a€¢ Sistem inteligent prin senzori care monitorizeaza functionalitatea. Atunci cand este nevoie de calibrare aceasta este semnalizata.
a€¢ Extrem de robuste. Absorbtie a socurilor capace capat.
a€¢ Aproximativ 150 ora de functionare a bateriilor - cel putin de trei ori mai mult fata de modelul predecesor. Baterii AA. Bateriile reincarcabile pot fi montate
a€¢ Fabricat in Germania.

Contacte - SC PENTAGON SRL:

Telefon fix: 0236412088

Telefon mobil: 0743108708

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate