COPERTINE BALCON

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la INCHIDERI TERASE - Bucuresti

COPERTINE BALCON
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Copertine balcon a Tot ceea ce inseamna amenajare balcon reprezinta un subiect de interes pentru cei preocupati de amenajarea caminului, casei de vacanta sau locului de munca.


Fie ca vorbim de inchiderea balconului cu sticla sau prelate transparente (copertine terase), de copertine pentru balcon sau de marchiza, protejarea cu un acoperis pentru balcon este o necesitate.


Ai nevoie de o copertina pentru balcon si nu te poti decide ce model sa alegi?


Multi avem indoileli cu privire la cea mai buna copertina pentru balcon . Culegem informatii din presa despre copertine retractabile (copertina retractabila balcon) si rulouri (rulouri balcon )


Ne intereseaza la fel de mult si preturile acestora (copertine balcon pret). Sigur, toti am vrea un raport just calitate/pret, incercand sa achizitionam copertine de balcon ieftine.


Stim ca nu este intotadeauna simplu sa alegi care este cea mai buna copertina de balcon (copertine verticale balcon).


In acest articol vrem sa va oferim unele  detalii de care trebuie sa tinem seama atunci cand alegem copertina de balcon.



Copertine balcon - de ce o copertina pentru balcon?


Daca aveti balconul orientat catre soare, mai ales in timpul verii, copertina este obligatorie. Protejand balconul de razele fierbinti, copertinele verticale mentin o umbra placuta chiar si in zilele toride.


Nu trebuie neglijat nici faptul ca acestea impiedica depunerea prafului atmosferic pe ferestre, mobilierul de balcon si ghivecele cu flori.


In perioada rece, copertinele de balcon ofera un scut redutabil impotriva ploii, vantului sau zapazii la fel ca si copertinele pentru terase.


Un alt avantaj al acestor copertine este faptul ca va asigura mai multa intimitate, ferindu-va de privirile indiscrete ale  curiosilor.


Copertinele sunt la fel de utile, fiind usor de adaptat, indiferent ca locuiti la casa sau intr-un bloc de locuinte (copertina balcon bloc).



Copertine balcon a cum se monteaza copertinele?


Copertinele se monteaza pe orizontal sau pe vertical, simplu si rapid  prin fixarea pe balustrada balconului (cum se monteaza o copertina de balcon).


Pentruo  protectie uplimentara impotriva vantului este de preferat sa solicitati ancorarea la podea a copertinelor verticale (montaj copertine verticale ).


De asemenea, va putem furniza si monta copertine cu senzor de vant pentru retractarea automata in cazul unor vanturi deosebit de puternice.



Copertine balcon a cum functioneaza o copertina pentru balcon?


Copertinele se ruleaza in plan vertical pe un tambur cu ajutorul unui sistem mecanic de brate si arcuri. Actionarea copertinei se poate face manual prin folosirea unei manivele (copertine cu manivela), la fel ca in cazul foliei pentru terase.


Exista si optiunea dotarii cu un comutator electric ( copertine electrice ) sau o telecomanda (copertine cu telecomanda), la fel ca in cazul rulourilor transparente casetate.


Copertinele de ultima generatie se desfac si retracteaza in mod automat . Aceasta facilitate este oferita de posibilitatea montarii unor senzori de vant si soare (copertine senzor soare).



Copertine balcon a din ce sunt facute copertinele?


Copertina este in mod obisnuit compusa din panza din fire acrilice, bumbac sau poliester sau din tesatura de vinil laminata (panza copertina).


Aceasta panza se intinde strans peste o structura usoara  din aluminiu, fier sau otel, eventual  material transparent .


Copertinele de aluminiu sunt adesea folosite atunci cand o copertina din material textil nu este o solutie  practica. Aceasta situatia apare cand vantul este prea puternica sau ninge abundent.



Copertine balcon - cum obtin copertine ieftine si bune?


Suntem deschisi tuturor solicitarilor clientilor nostrii. Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii privind copertinele noastre.


Executam pe comanda copertine de diferite dimensiuni si culori. Puteti alege intre copertine transparente, copertine textile din tesaturi variate, copertine mobile sau copertine pentru intrarea in casa.


Puteti opta pentru mecanisme manuale sau electrice sau pentru copertine cu capace de aluminiu.


Puteti afla date suplimentare si cautand pe internet expresiile: acopertine balcon policarbonata, amaterial copertine preta sau aacoperis terasa transparenta si aprelata balcona. La fel si :  arulouri transparente preta  sau apergole balcona


Cantactati-ne si va vom face o oferta avantajoasa pentru orice tip de copertine pentru balcon (copertine balcon).


 

 

 

 

Contacte - INCHIDERI TERASE:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate