BARURI LA COMANDA DE DIFERITE TIPURI SI DIMENSIUNI

2795 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la ANTECO - Ploiesti

BARURI LA COMANDA DE DIFERITE TIPURI SI DIMENSIUNI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Barul ANATOLIA cu un design classic, elegant , este potrivit pentru amenajarea unui restaurant, bar, cafenea , locuinta . Se executa din lemn masiv fag , are tejghea, blat de lucru si suport pahare. Finisajul se realizeaza cu lac semilucios in culorile solicitate de client : wenghe, nuc ( sau nuc patinat-antichizat ), Bombay, stejar, colonial.Dimensiuni : 150x53xh210 ( inclusiv suportul de pahare ); inaltimea blatului este de 110cm.

Barul CERES cu un design classic, elegant , este potrivit pentru amenajarea unui restaurant, bar, cafenea , locuinta . Se executa din rame lemn masiv fag cu panouri din MDF furniruit, are tejghea, blat de lucru si suport paharedin lemn masiv fag. Finisajul se realizeaza cu lac semilucios in culorile solicitate de client : wenghe, nuc ( sau nuc patinat-antichizat ), Bombay, stejar, colonial.Dimensiuni : 350x60xh210 ( inclusiv suportul de pahare ); inaltimea blatului este de 110cm.
Pret: 2495 RON/ml + TVA

Garantie - 12 luni

Contacte - ANTECO:

Telefon fix: 0244514090

Telefon mobil: 0741231432

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate