TAVAN EXTENSIBIL DE CALITATE EUROPEANA 2013

30 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la TAVAN EXTENSIBIL - Bucuresti

TAVAN EXTENSIBIL DE CALITATE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Firma DecorExpert Bucuresti comercializeaza si monteaza tavane extensibile de cea mai inalta calitate Preturi rezonabile de 25-35 E/mp materialele sunt importate din UE. Toate materialele sunt in conformitate cu normele UE.Stabiliti o intalnire cu un agent al firmei noastre si acesta va va pune la dispozitie toate actele ce atesta autenticitatea materialelor . In plus materialele in momentul montajului sosesc cu garantia de la producator.Deasemeni puteti solicita recomandari ce va pot fi puse la dispozitie de agentul nostru de la zecile de arhitecti si firme ce colaboreaza constant cu societatea noastra . Lucrarile realizate de noi in 2012 pot fi vizionate la Restaurantul McMonis-Bucuresti ;Cabinet Plus Bucuresti; Cafenea Nespresso -Mall City Park-Constanta . National Arena -Bucuresti Restaurant ONX -Alexandria etc

tavanele extensibile sunt disponibile in sute de culori si finisaje capabile sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale oricarui designer.
Material mat - este un material in stilul traditional care subliniaza stilul arhitectonic al interiorului, potrivit in special pentru interioare decorate in stil clasic, exclusivist.
Material satinat- eleganta si tonuri de culoare pastelate ideal pentru interioare rafinate
Material semitransparent lacuit - adancime si volum, mareste vizual spatiul si ofera unicitate interiorului dumneavoastra.
Material metalic - in culoarea masinii dumneavoastra preferate, va va ajuta sa conferiti spatiului un stil modern, High-Tech.

Garantie - 10 ani

Contacte - TAVAN EXTENSIBIL:

Telefon fix: 0721943072

Telefon mobil: 0727395393

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate