TERMOSISTEM ROFIX ROMANIA

80 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC CIOCIRLIA SRL - Timisoara

TERMOSISTEM ROFIX ROMANIA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Sistemele de termoizolare si monolitizare ROFIX sunt astfel o investitie rentabila pentru viitor si se pot anticipa din punct de vedere al protectiei mediului, un consum mai mic de combustibil pentru incalzire si o dimensionare mai redusa a instalatiilor de incalzire deja din primele perioade de incalzire.Construirea constituie o interventie masiva in mediul inconjurator cu un efect considerabil asupra mediului inconjurator. 40% din consumul total de energie se utilizeaza pentru incalzirea cladirilor. Aceasta este oricum de doua ori mai mult decat cel al circulatiei, "marele agresor al mediului inconjurator".

Cu acest rezultat, cantitati imense de CO2 inevitabil incarca atmosfera si contribuie la temutul efect de sera. Pana la o treime din energia termica produsa se pierde din nou prin invelisul neprotejat al cladirilor. Materiale de constructii verificate si permanent optimizate si sistemele de termoizolare si monolitizare ne ofera posibilitatea unei conceptii de cladiri durabile, care sunt in stare sa reduca considerabil consumul de energie, respectiv costurile de incalzire.

Ele reduc evacuarea substantelor nocive din aer, reduc pierderea de energie pentru incalzire cu mai mult de 60 %, menajeaza resursele de energie si reprezinta o contributie importanta si necesara pentru protectia mediului inconjurator.

Dimensiuni - 1 mp

Garantie - 5 ani

Finantare - rate

Contacte - SC CIOCIRLIA SRL:

Telefon fix: 0356450440

Telefon mobil: 0730582284

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate