BANDA DE PICURARE 10 CM

2,60 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC HORTICOLA INVEST SRL - Bucuresti

BANDA DE PICURARE 10 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

S.C.Horticola Invest S.R.L.
Va oferim mai jos caracteristicile tehnice ale instalatiei de irigare prin picurare, comercializate de firma noastra: irritec - itilia
Grosime- 8 mil. Rata nominala de curgere - 1,3 l/h - 2,0 l/h. Presiunea de lucru - 0,3 - 1,0 bar. Lungime bobina D/16mm - 2300. Avantajele irigarii prin picurare si a administrarii ingrasamintelor cu ajutorul acestei metode!
Irigarea prin picurare permite controlul umiditatii in sol, al apei administrate, al dozelor de ingrasaminte care se aplica, al bolilor si daunatorilor.
Irigarea prin picurare presupune instalarea unor sisteme de irigare prin picurare formate din banda de irigare propriu-zisa sau tubul de picurare si accesoriile necesare montarii acestor sisteme: banda de apa, conectori, robineti, mufe de lagatura, dopuri, teava polietilena si fitinguri, filter etc.
Irigarea prin picurare este solutia cea mai eficienta pentru irigarea culturilor de legume in solarii si in camp, flori, vita de vie si pomi fructiferi.

Garantie - 1 an

Contacte - SC HORTICOLA INVEST SRL:

Telefon fix: 0217780816

Telefon mobil: 0726178408

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate