ADEZIV PENTRU POLISTIREN EXPANDAT WEBER P37

15,75 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

ADEZIV PENTRU POLISTIREN EXPANDAT WEBER P37
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Domenii de utilizare
Se utilizeaza în special pentru lipirea placilor de polistiren expandat. Se aplica pe suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi si direct pe orice tip de zidarie.

Compozitie
Pulbere de culoare gri pe baza de ciment cu continut de rasini sintetice de calitate profesionala. Produs netoxic cu aderenta mare la suport si polistiren expandat (EPS-F).

Culori disponibile: GRI

Ambalare
Saci de 25 kg
Paleti de 1050 kg (42 saci)

Suprafata pe care se aplica
Beton, beton usor, beton poros, tencuieli de ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, direct pe orice tip de zidarie.

Pregatirea suportului
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata si fixa, iar fetele placilor de polistiren trebuie sa fie curate, fara urme de grasimi, uleiuri, praf sau alte impuritati. În cazul în care suprafetele suport sunt foarte poroase acestea trebuie udate, iar apoi se asteapta pâna când pelicula de apa dispare.

Mod de preparare si de lucru
Se toarna continutul unui sac în cca 6.5 litri de apa si se amesteca manual sau cu mixerul electric pâna când obtineti o pasta omogena. Dupa obtinerea pastei aceasta se lasa timp de 5 minute, dupa care se reamesteca 30 de secunde.

Mortarul obtinut se aplica pe perimetrul placii de polistiren în lungimea canturilor si în câteva puncte (3-6) pe restul suprafetei, astfel încât, prin presare, suprafata acoperita de adeziv sa fie mai mare de 40%.

Placile de polistiren se lipesc pe perete în legatura(tip zidarie). Se fixeaza prin apasare manuala, iar planeitatea si verticalitatea se regleaza cu ajutorul dreptarului sau bolobocului.

Dupa întarirea adezivului se aplica diblurile si placile se slefuiesc în plan.

Recomandari
Temperatura de lucru este de minim +50C si de maxim +300C. În timpul lucrarii suprafata trebuie protejata de razele puternice ale soarelui si de precipitatii. Materialul folosit si suprafata placata nu au voie sa fie expuse înghetului sau ploii timp de 24 de ore de la aplicare. Pe vreme rece si cu umiditate ridicata dibluirea placilor termoizolante lipite se face numai dupa asteptarea unui interval de timp potrivit (dibluire de proba).

Caracteristici de utilizare

Timpul de asteptare: 5 minute de la prepararea amestecului
Timpul de punere în opera: 2-3 ore de la prepararea pastei
Durata de întarire si maturizare este data pentru o temperatura de 20°C si o umiditate relativa a aerului de 65%. Valorile mai ridicate scurteaza, iar mai scazute lungesc aceasta durata.

Contine ciment. Face reactie alcalina cu apa. Se vor proteja ochii si pielea. În cazul contactului cu ochii, acestia se vor spala cu apa din abundenta si se va consulta medicul de specialitate.

Date tehnice
Aderenta initiala: >0.5 N/mm2.
Rezistenta mecanica la compresiune: ≥ 7 N/mm2
Rezistenta mecanica la întindere din încovoiere: ≥ 1 N/mm2

Termen de valabilitate
12 luni de la data fabricatiei în conditii de depozitare pe paleti de lemn, în mediu uscat.

Consum
cca. 4-6 kg/m2 în functie de suprafata suport

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate