DORMITOR KOLORADO STEISI

1570 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

DORMITOR KOLORADO STEISI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Plin de culoare si foarte comod acest model de dormitor Kolorado Steisi reprezinta rezultatul muncii unor designeri de top. Acestia au reusit realizarea unui set de mobilier pentru dormitor prin intermediul caruia veti putea avea parte de toate facilitatile in materie de confort si relaxare.
Asa se face ca dormitorul beneficiaza de relaxarea oferita de un pat matrimonial de mare efect si asta datorita unei saltele create special pentru un confort mult sporit.
Patul este insotit de doua noptiere extrem de elegante si utile in fiecare zi.
Dormitorul are si o comoda la fel de eleganta si interesanta prin cele patru sertare de mare efect, dar si un sifonier cu trei usi, care la interior este compartimentat cu spatii utile pentru articolele textile de diverse volume cu caturi si suporti pentru umerase.
Iar daca dormitorul dumneavostra este bine asortat cu nuanta parchetului, cu usa interioara, ferestrele si dreperia, atunci acesta poate fi optiunea cea mai buna pentru alungarea stresului cotidian.
Dormitorul Kolorado poate fi al dumneavoastra daca si numai daca il comandati de la WizMag, unicul distribuitor din Romania al acestor dormitoare Kolorado.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate