CAZAN VIGAS 25 KW AK3000

7990 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC PROINSTALATII SRL - Rm. Valcea

CAZAN VIGAS 25 KW AK3000
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

CAZANUL ESTE PRODUS IN SLOVACIA SI ARE 2 ANI GARANTIE,FUNCTIONEAZA PE LEMN , SAU MIXT LEMN+CARBUNE VARIANTA 29 KW, ESTE UN CAZAN DE CALITATE SUPERIOARA CU O PUTERE CUPRINSA INTRE 25 KW-100KW.
CAZANUL VIGAS SE POATE CUMPARA DE LA SC PROINSTALATII S.R.L. RM VALCEA, 0740/051413 SAU 0350/809970. Cazanele VIGAS 25, 40, 60, 80 sunt destinate arderii materiei lemnoase uscate incepand de la rumegus pana la busteni, avand lungimea in functie de dimensiunea camerei de umplere a cazanului si cu diametrul de maxim 20 cm.

Rumegusul, aschiile, deseurile si butucii trebuie arse impreuna cu bustenii. Cazanul VIGAS UD 29 este destinat arderii carbunelui brun (brichete). Drept substituit de combustibil se poate folosi si materie lemnoasa uscata.
Cazanul VIGAS 18 DP este destinat arderii aschiilor cu diametrul Ø 6÷8 mm si lungimea pana la 30 mm si a materiei lemnoase uscate, de la taiei cu lungimea de pana la 440 mm si diametrul maxim Ø 20 cm. Rumegusul, aschiile, deseurile si butucii trebuie arse impreuna cu bustenii.
Spatiul interior al cazanului se compune din camera de gazeificare (focarul superior), unde combustibilul este uscat si gazeificat in prezenta aerului primar. Gazele obtinute trec prin duza din material ceramic/beton refractar, intra in camera de combustie (focar inferior), unde arde in combinatie cu aerul secundar. Gazele arse rezultate sunt racite intens in schimbatorul de caldura de convectie (drumul doi ascendent). Lemnul nears trebuie evacuat din camera de combustie. Cazanul are o clapeta de separare intre focarul superior si iesirea la cos, care este deschisa in perioada de aprindere si sta inchisa in timpul functionarii. Aceasta este actionata manual de o maneta amplasata in partea frontala a cazanului.

Pentru a raspunde la cerintele unei functionari la standarde inalte, cazanul este echipat cu un tablou de comanda care contine un regulator de comanda si control model AK 2000, amplasat in partea superioara a cazanului, lucru care ii permite o functionare corecta si sigura.

Constructia
Cazanele sunt construite din tabla de otel cu grosimea de 4 pana la 6 mm imbinata prin sudare. Virolele de tabla din interiorul cazanelor, care intra in contact cu gazele arse (constituie schimbatorul de caldura prin radiatie), au grosimea de 6 mm si sunt confectionate din material STN 11 416, ceilalti pereti (exteriori) sunt din tabla de grosimea 4 mm din materialul STN 11 375. Schimbatorul de caldura prin convectie este constituit din tevi de fum din otel de Ø 57x5 mm ansamblate prin sudare, din materialul STN 12 020. În functie de tipul cazanului, schimbatorul de caldura este construit cu un singur cilindru pentru cazanele VIGAS 25, 40, sau cu doi cilindri pentru cazanele VIGAS UD 29, 60, 80, TVZ 25 si DP. În cazanul VIGAS 100 este folosit un schimbator cu trei cilindri.

Cazanele VIGAS 60, 80, 100 si 18 DP sunt echipate in mod standard cu schimbator termic impotriva supraincalzirii cazanului (o serpentina de racire imersata in apa din cazan). Schimbatorul este confectionat din teava de cupru cu diametrul Ø 18 mm. Cazanele VIGAS 25 si 40 se furnizeaza cu schimbator impotriva supraincalzirii, doar la cererea clientului.

Cazanele sudate manual folosesc tehnologia de sudura MIG in atmosfera de CO2 ca gaz de protectie. Cazanele sudate pe utilajele robotizate folosesc tehnologia de sudura MAG.
Stratul protector exterior este confectionat din tabla cu grosimea 0,8 mm. Pentru tratarea stratului exterior se foloseste vopsea praf uscata la temperatura de 200˚C.
Camera de combustie a cazanelor este placata cu caramizi de samota refractara cu marcajul P4 si grosimea de 40 mm. Fundul focarului de alimentare (superior) este placat cu un amestec de beton cu marcajul ZO 1250, rezistent la ardere. Duza din material refractar/beton inlocuibila este confectionata din material cu marcajul ZO 1400. Ventilatorul de aer insuflat furnizeaza cantitatea necesara de aer pentru ardere. Pentru cazanele VIGAS 60, 80, 100 sunt folosite doua ventilatoare conectate in paralel. Pentru etansarea usilor este folosit snur din fibra de sticla cu sectiunea rectangulara de D25 mm. Pentru etansarea coloanelor de legatura si a vasului de expansiune se foloseste vata de sticla cu sectiunea circulara cu grosimea de 8 mm.

Izolatia termica a cazanului este executata din material izolant NOBASIL cu grosimi de 20 si 40 mm. Gazele arse sunt evacuate la cos printr-un racord de otel cu Ø 160 mm, pentru cazanele VIGAS 25, UD29, 18 DP, sau Ø 196 mm, pentru VIGAS 40, 60, 80, 100.
www.proinstalatii.ro
www.proinstalatii.eu

Garantie - 2 ANI

Finantare - RATE

Contacte - SC PROINSTALATII SRL:

Telefon fix: 0350809970

Telefon mobil: 0740051413

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate