PERGOLA LEGNO

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la GABINVEST SRL - Alexandria

PERGOLA LEGNO
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Detalii produs

Pergola cu copertina retractabila este destinata spatiilor cu suprafete mari de acoperit (terase restaurant sau terasa balcon) unde se doreste obtinerea unei microclime perfecte fara a perturba libera miscare sub aceasta.

Sinele de ghidare sunt confectionate din aluminiu dur si tesatura este dintr-un material combinat de textil si pvc, impermeabil si rezistent la intemperii.
Actionarea copertinei poate fi manuala sau electrica cu intrerupator si telecomanda iar optional se poate monta senzor soare-vant.
Atunci cand o copertina fixa nu se potriveste iar una retractabila e mai mult decat trebuie, o solutie demna de luat in seama, poate fi aceasta.

Detalii tehnice

- Structura este realizata din lemn stratificat esenta molid finisata cu impregnant si lac pe baza de apa cu protectie la boli, intemperii si raze UV
- Sinele de culisare: sunt din profil de aluminiu eloxat de culoare alba vopsit in camp electrostatic- elemente inoxidabile.
- Materialul este din Polimer de inalta tehnologie cu 3 straturi ce asigura protectia impotriva radiatiei UV, impotriva ploii, frigului si asigura o umbra densa. P.V.C-ul are 680gr/m2 si este rezistent la foc.
- Sistemul manual de manevrare permite rotirea in plan orizontal a axului (permitand prin aceasta reglarea luminii care patrunde sub copertina) pana la tragerea completa a copertinei.
Actionarea sistemului de rotire se face prin intermediul unei manivele de manevrare.
- Sistemul de actionare electric permite realizarea rotirii axului (inchiderea - deschiderea) acesteia prin simpla apasare a unui buton.
Actionarea electrica este realizata cu un sistem de actionare cu un motor, de curent continuu aplicat la capatul axului.

- Copertina poate fi dotata cu un sistem de comanda de la distanta (care contine o telecomanda in infrarosu si un receptor pentru aceasta telecomanda).
Au o eficienta energetica, protectie UV si izolatie fonica buna.

Intretinere: Deosebit de usoara.
- lunar se recomanda indepartarea prafului depus pe material cu ajutorul unei perii sau unui pamatuf electrostatic (unde se poate) sau prin simpla inchidere si deschidere a sa de mai multe ori consecutiv.
- ori de cate ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatarea materialului prin spalare cu un burete sau o carpa umeda.

Observatii:
Acest tip de copertina se recomanda pentru suprafete mai mari ce doresc a fi acoperite.

Tamplarie - termopan - termopane - termopane lemn - tamplarie lemn stratificat - lemn masiv - stratificat - usi exterior - usi intrare - usi interior usi lemn masiv - tamplarii - tamplarie din lemn - tamplarie de lemn masiv - usi termopan - obloane - obloane din lemn - parchet stratificat - exotic - lemn masiv - parchetexotic -deck - decking - pardoseli - garduri din lemn -foisor - foisoare -foisoare de gradina - terase - terase lemn - pergola - copertine - pret termopane - foto termopane - molid - meranti - stejar - usi din stejar -ferestre - ferestre din lemn - ferestre lemn stratificat - amenajari interioare - pergola - gabinvest

Garantie - 2 Ani

Contacte - GABINVEST SRL:

Telefon fix: 0784222488

Telefon mobil: 0784222488

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate