DESIGN INTERIOR CASA STIL CLASIC

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASA STIL CLASIC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pasiunea pentru arhitectura si design interior, este motivul pentru care ne străduim să facem spatiul de locuit sa se potriveasca perfect nevoilor noastre. Aceasta casa are un design interior elegant cu living si bucatarie amenajata cu mobilier alb din colectia new clasic, dotat cu toate elementele esentiale, astfel mentinându-l simplu si comfortbil. Pentru a trai o viata mai buna, este important sa alegem culori calde pentru marmura si pereti vopsea decorative sau tapet care aduce viata la un amestec de diferite culori, datorita utilizării de lumini. Zona gatit este dotata cu o insula cu blat din granit, corpurile de iluminat sunt in stil elegant, piesele de mobilier au stil new clasic si trebuie să le avem pentru a finaliza proiectarea păstrand în acelasi timp costurile sub control. Proiectul de design interior complet pentru vila sau casa este in totalitate amenajat cu mobilier new clasic produs in italia. In living avem de asemena mobilier si design new clasic. Acesta dispune de o masa din lemn cu un design new clasic de lux impreuna cu scaunele tapitate sunt un plus adecvat stilului de design ales.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 450 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate