CASE STRUCTURA USOARA PE PROFILE METALICE

295 EUR

(Pretul contine TVA)

De la IDEMOB COMPREST - Braila

Produsul nu mai este disponibil!
CASE STRUCTURA USOARA PE PROFILE METALICE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fotografia atasata este cu titlu de exemplu si reprezinta o casa la cheie construita prin sistemul de constructii pe structura usoara cu profile metalice.
Sistemul este similar caselor de lemn, cu structura usoara, elastica, rezistenta dar cu utilizarea profileleor metalice pentru structura de rezistenta ceea ce ii confera un plus de durabilitate.
Ce inseamna sa-ti construiesti casa mult visata cu Idemob?
Realizare in timp util
Timp util nu inseamna neaparat "rapid".
Rapiditatea in cazul constructiei HARDELL nu depinde in primul rand de ritmul executiei. De multe ori pentru avize si finantare este nevoie de mai mult timp decat ridicarea constructiei. Sistemul de Constructie HARDELL in toate imprejurarile poate sa asigure tehnologia necesara realizarii constructiei, eliminand posibilitatea si necesitatea improvizatiilor pe santier.

Pe modelul animat este prezentata o constructie parter si mansarda care in caz favorabil poate fi realizat in 33 zile. Pentru acesta este nevoie de un proiect bun si complet, o aprovizionare buna cu materiale, echipa de lucru specializata, flux de finantare si o tehnologie precisa.
Economic dpdv energetic: intretinere mica
Economic din punct de vedere energetic pentru multi inseamna o izolare termica buna. În acest sens nu credem ca trebuie o prezentare speciala, deoarece din punct de vedere al izolatiei termice Sistemul de constructie Hardell se situeaza pe primele locuri in Europa.

  Deja sistemul HARDELL Standard satisface exigentele normativului nou pentru izolatii.

  Rezultatele termotehnice a sistemului HARDELL Plus sunt de-a dreptul de invidiat, iar sistemul HARDELL Eco intra in categoria caselor pasive -corespunde celor mai exigente conditii termotehnice din industria constructiilor.

  Structurile si documentatiile de specialitate sunt in continua dezvoltare si completare in functie de modificarile aduse de legislatia europeana si insusite de forurile de resort autohtone.
Stabilitate excelenta: Sigur
Structura de otel - ce reprezinta coloana vertebrala a Sistemului de Constructie HARDELL - dispune de rezerve mari din punct de vedere al rezistentei, si isi pastreaza stabilitatea si in conditii de incarcare statica si dinamica extreme (aici incluzand si seismul pana la un anumit nivel).br>
  În locuri cu solicitari diferentiate avem posibilitatea sa alegem un profil cu sectiune corespunzatoare din gama de profile fabricata, fara a perturba logica gandita pentru structura. Pe langa structura de rezistenta a constructiilor de doua nivele (in baza aprobarilor ÉMI, ÉME, INCERC) structura HARDELL se poate utiliza in diverse locuri.
Sistem de constructie precis

O proiectare, productie si dezvoltare buna nu are nici o valoare daca nu se poate folosi in practica.

  Precizia elementelor Sistemului de Constructie HARDELL este foarte mare, limita de toleranta fiind de max. 1 mm, care nici in cazul unei fundatii realizata cu o precizie buna nu va depasi +/- 5 mm. Executantii de specialitate primesc de la Centru National HARDELL desene tehnice despre cele mai dese noduri intalnite in constructii si in caz de nevoie cu specificarea exacta a locului de imbinare. Fiecare partener primeste Manualul de Instructiuni Tehnice a carei respectare devine obligatorie prin semnarea Contractului de Licenta. Legal, derogare de la instructiunile tehnice descrise in manual se poate doar prin acordul scris al Proprietarului Sistemului de Constructie HARDELL sau a Verificatorului de Proiecte. Experienta si numarul mic de reclamatii primite ne arata ca impunerea respectarii cu strictete a acestei clauze da siguranta atat proiectantului, executantului cat si beneficiarului.

De ce o casa pe structura usoara este mai ieftina?
Esenta Sistemului de Constructie HARDELL, consta in rapiditatea montajului, modelarea si remodelarea simpla precum si lipsa timpilor morti si a deseurilor. La acestea se mai adauga, posibilitatea alegerii continutului tehnic adecvat, in functie de cerinte, in toate domeniile importante, cum ar fii : rezistenta, izolarea termica si fonica, protectia bunurilor, etc.

Garantie - pe viata

Contacte - IDEMOB COMPREST:

Telefon fix: 0746417502

Telefon mobil: 0744661401

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate