SC EURO PLANETA ALBASTRA SRL-D

Cluj-Napoca, Cluj

STR. EROILOR 280/4

Contacte - SC EURO PLANETA ALBASTRA SRL-D

Telefon fix: 0770625075

Telefon mobil: 0744932738

Contact: Blagniceanu Annemari

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC EURO PLANETA ALBASTRA SRL-D

Serviciile oferite de compania noastra in domeniul alpinismului utilitar cuprinde: montaje publicitare; curatenie dupa constructor in zone accesibile doar din coarda; curatire spatii vitrate; montaje tehnice speciale (sisteme de reflectoare, sisteme de platbanda, sisteme electrice, curatire interioara statii de beton); taiere arbori inalti in zone dificile; montaje sisteme telecomunicatii.

Pentru orice alte operatiune ce necesita accesul in coarda, ne puteti contacta cu incredere pentru o evaluare la fata locului; consultanta in domeniu;etc.

De asemenea, oferim servicii de curatenie in diverse segmente, de la curatenie dupa constructor, curatenie interioare, geamuri, fatade, pardoseli, servicii de curatenie in zone rezidentiale, pe baza de contracte unice sau periodice, curatenie in spatii de birouri spatii comerciale, depozite si hale etc.

Servicii de alpinism industrial si interventii in cele mai dificile locatii. Experienta de peste 10 ani in domeniu ne recomanda.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate