WISE&GRUNFELD

Bucuresti

Firme

Contacte - WISE&GRUNFELD

Telefon mobil: 077268178

Contact: Bularda Laurentiu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei WISE&GRUNFELD

Din 2013, Wise&Grunfeld si-a propus implementarea pe piata din Romania a sistemului de incalzire Heat Plus, sistem ce transforma energia electrica in energie infrarosie. Scopul nostru este de a veni in ajutor celor ce isi doresc sa creeze in propria locuinta un mediu ambiental placut, util si totodata mai prietenos cu natura, prin emisii 0 de dioxid de carbon.
Colaborarea cu clientii nostri a facut posibila dezvoltarea portofoliului de produse, astfel incat, in prezent, putem vorbi cu incredere despre conceptul de casa verde si casa independenta, prin integrarea in asamblu a sistemului de incalzire pe infrarosu indepartat, a panourilor fotovoltaice si a panourilor solare.
Alaturi de distribuitorii locali, ne dorim ca prin actualii si viitorii nostri clienti, sa mentinem lumea cat mai curata, cat mai frumoasa si cat mai sanatoasa.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate