SC CASA BAMBUS SRL

Bucuresti

Calea Floreasca, nr 39

Firme

Contacte - SC CASA BAMBUS SRL

Telefon fix: 0213192422

Telefon mobil: 0752093398

Fax: 0213192422

Contact: Iuliana Popa

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC CASA BAMBUS SRL

SC CASA BAMBUS S.R.L. importa si distribuie parchet din lemn masiv din Asia de Sud-Est, America de Sud si Africa, parchet stratificat din Germania, usi din Italia, precum si diverse alte produse din lemn exotic. Un control de calitate foarte sever, de la achizitionarea materialelor si pana la finisarea lor, asigura calitatea exceptionala a produselor Casa Bambus.

Adevarata frumusete te face intotdeauna sa alegi.....

Parchetul exotic masiv Casa Bambus este realizat cu ajutorul unor linii de productie germane de parchet Weinig si Homag, care asigura cel mai inalt nivel de calitate in materie de echipament pentru producerea parchetului. De asemenea, se folosesc unelte de taiere pe baza de diamant; acestea sunt utilizate in procesul de productie luni intregi, nefiind nevoie inlocuirea lor. In acest mod, continuitatea productiei este asigurata si erorile de productie cauzate de inlocuirea uneltelor de taiere sunt evitate. Datorita echipamentului tehnic extrem de precis ce asista procesul de productie al parchetului Casa Bambus si a sistemului de control al calitatii, asigarat de catre experti in calitate, ne asiguram ca fiecare lamela de parchet pe care o cumparati are cea mai buna calitate, fara a fi afectat aspectul natural al lemnului.
Parchetul exotic, precum cel din bambus, merbau, ipe, teak, wenge, sapelli, doussie, jatoba, iroko, dibetou, bubinga si tauari este durabil, rezistent la umiditate si la diverse tipuri de insecte si viermi, elegant, poate suporta traficul intens si poate fi instalate in holuri de acces, bucatarii, dormitoare, sufragerii si chiar Sali de joc, in conformitate cu fisa tehnica e fiecarei esente.

O imagine rafinata , proiectata cu grija, in fiecare detaliu.....

Spre deosebire de traditionalele usi din lemn, usile distribuite de SC Casa Bambus SRL se pastreaza intr-o stare foarte buna , timp indelungat, lucru ce poate fi vazut si simtit.
In aparenta , folia din laminat este la fel de atractiva ca si lemnul , dar frumusetea ei ramane neschimbata in timp. Usile finisate cu folie din laminat sunt mult mai rezistente la zgarieturi, se pot intretine usor cu orice produs de curatare, nu se deformeaza, folia din laminat fiind stabila. Nu se decoloreaza din cauza luminii, nu se exfoliaza si nu este afectata de umiditate.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate