Cautare revista/a4/10924/4/Gradina flori de apartament/O gradina la inaltime

8 gasite in sectiunea Revista

Cel mai mare si mai vechi gard viu din Anglia

Cel mai mare gard viu din Anglia Britanicul Peter Pidgley are onoranta datorie de a fi ingrijitorul celui mai mare si mai vechi gard viu din Marea Britanie. Gardul, lung de 121 de metri, inalt si lat de aproape zece metri, este o adevarata opera de arhitectura verde, datand din anul 1550, din vremea regelui Eduard al VI-lea.

In categoria Gradina, flori de apartament

mai mult

Ce trebuie sa stii despre constructia unui gard viu. Sfaturi practice

Daca v-ati propus construirea unui gard viu in gradina dumneavoastra, iata cateva lucruri de care ar trebui sa tineti cont. Trebuie sa va ganditi mai intai la scopul pentru care vreti sa creati un gard viu. Va intereseaza doar din punct de vedere estetic sau pentru un scop practic anume?

In categoria Ghid Practic Gradina

mai mult

Amenajarea unei peluze - insamantare iarba sau montare rulouri de gazon?

O peluza mereu verde este mandria oricarui proprietar de casa si un motiv de invidie pentru vecinii mai putin norocosi. Pe langa o ingrijire adecvata a gazonului, important este sa luati decizii corecte inca din momentul infiintarii acestuia.

In categoria Gradina, flori de apartament

mai mult

Intretinerea gazonului - tunderea, irigarea, fertilizarea si aerarea peluzei

Intretinerea gazonului presupune in principiu trei activitati importante: tunderea, irigarea si feritilizarea. Odata ce gazonul a prins radacini, si este deja suficient de rezistent pentru a putea fi calcat, trebuie verificat daca are goluri, unde nu prea exista iarba, sau nu exista deloc.

In categoria Gradina, flori de apartament

mai mult

Verde, nu gri - plantele isi revendica locul in arhitectura

Schimbarile climatice si epuizarea resurselor naturale au crescut preocuparile societatii pentru construirea responsabila, sustenabila si cat mai eficienta energetic. In acest context, arhitectura contemporana s-a vazut in fata unor provocari si prefaceri majore: gradini spectaculoase pe acoperisurile zgarie-norilor, pereti vegetali, metode naturale de ventilare a cladirilor.

In categoria Arhitectura

mai mult

O terasa la inaltime

Aglomerarea continua a zonelor urbane cu constructii, in detrimentul spatiilor verzi, ne face sa tanjim adesea dupa weekend-uri sau zilele de concediu pentru a ne refugia mai aproape de natura. Iata de ce ne-am gandit sa va prezentam cateva idei de transformare a unui acoperis intr-o terasa care sa ne ofere zi de zi momentele de relaxare de care avem nevoie.

In categoria Decoratiuni

mai mult

O locuinta incredibila pe un teren atat de ingust! - Galerie foto

Daca detineti un mic lot de teren sau o casuta darapanata intr-o zona urbana aglomerata si nu stiti cum sa exploatati spatiul cat mai eficient, proiectul pe care vi-l prezentam mai jos ar putea constitui sursa perfecta de inspiratie.

In categoria Arhitectura

mai mult

Idei pentru case si gradini construite pe un teren ingust

Proiectarea si construirea unei case pe un teren ingust va fi mereu o provocare, atat pentru beneficiar cat si pentru arhitect. Dar nu o sarcina imposibila, dupa cum o dovedesc si casele prezentate in cele ce urmeaza.

In categoria Arhitectura

mai mult

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate

Produse de la parteneri