Tencuieli si vopsea de argila

in Case ecologice

Completand gama de materiale pentru construirea unei case sanatoase, Naturalpaint a lansat o linie de produse din argila. Lutul poate fi considerat cel mai vechi material de constructie din lume.
Caracteristicile sale exceptionale, calitatea, rezistenta si compatibilitatea sa cu sanatatea sunt cunoscute inca din timpuri stravechi.

 

 

Tencuieli si vopsea de argila Aceste caracteristici le pastreaza tencuielile de argila ProCrea. Vopseaua de argila Vega este, de asemenea, structurata pe baza de argila, usor de aplicat, cu putere de acoperire excelenta si granulatie fina, adecvata pentru pereti interiori.

 

Tonalitatea de alb natural si nisipul de marmura de o culoare deschisa confera o estetica placuta argilei autentice.Se aplica in zone interioare, pe tencuiala pe baza de argila si pe toate celelalte tipuri de tencuieli cu capacitate portanta, pe fibre aspre, tapete pure pe baza de hartie, panze de pictura precum si pe gipscarton, placi fibroase din gips si pe beton. Nu contine conservanti sau sau lianti sintetici ...

Citeste articolul integral

Sursa: Romania libera

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!