Terasa amenajata in stil modern

in Decoratiuni

Complexitatea unei terase este cu atat mai ridicata, cu cat in amenajarea ei au fost implicate si alte elemente decat cele vegetale, precum focul sau apa. Proiectul de astazi include toate aceste elemente, fiecare dintre ele cu particularitati si elemente-surpriza.

 

 

Complexitatea terasei provine si din multitudinea de functiuni: zona de relaxare, zona de odihna, zona de dinning sau cea de contemplare. Terasa amenajata in stil modern
UTILITATE SI DECOR
Racordarea terasei la apa, electricitate si gaz a fost posibila datorita proximitatii fata de locuinta, costurile de bransare fiind destul de reduse. Lemnul a fost utilizat cu precadere ca material in realizarea terasei si a mobilierului. Pentru separeu au fost improvizati pereti din lemn vopsiti in alb si o membrana textila impermeabila. Aceasta zona permite odihna pe terasa si ofera protectie fata de ploaie, insecte sau raze UV.

 

Pentru semineu si bazin a fost folosit betonul placat cu placi de piatra, a caror geometrie simpla, ortogonala contrasteaza cu vegetatia organica plantata in spatele lor. Zona de dinning a fost amenajata cu mobilier in stil japonez, foarte jos, cu masa din lemn masiv si scaune tip perna. Vegetatia din containerele de marmura este un accent vertical atribuit gradinii. Un element spectaculos este si peretele vegetal din iedera canadiana.

 

Desi complexitatea gradinii este ridicata, costurile amenajarii ei nu trec de ...

Citeste articolul integral

Autor: Georgiana Teodorescu

Sursa: Jurnalul National

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!