O casa de vacanta, o investitie mai ieftina pe timp de criza

in Casa de vacanta

Criza aduce dupa ea ascutirea simturilor de business. Pentru cei intreprinzatori, este un moment de a face investitii inteligente, fiind un moment cat se poate de bun pentru achizitia unei locuinte. Cu atat mai tentant cu cat este vorba despre a doua locuinta, o casa de vacanta, care acum se gaseste si la jumatate din pretul de acum doi ani, chiar si pe Valea Prahovei, una dintre cele mai scumpe locatii de sejur de la noi.

 

 

O casa de vacanta, o investitie mai ieftina pe timp de criza O investitie intr-o locuinta la munte este avantajoasa din toate punctele de vedere. In primul rand, te scuteste de orice cheltuiala cu cazareaa tunci cand vrei sa dai o fuga la aer curat. In al doilea rand, este o sursa sigura de venit daca o scoti la inchiriat. Si, deloc de neglijat, ofera confort imediat si siguranta financiara pe termen lung.

 

Colina Marei - alegerea Danei Savuica
"Intrucat Julie, fata noastra, are 17 ani, isi doreste tot mai mult sa petreaca timp cu prietenii, iesind de sub controlul parintilor. Pentru a avea totusi siguranta ca evadeaza intr-un loc protejat, ne-am pus problema sa gasim acea casa care sa se situeze intr-o zona nepoluata, destul de aproape de Capitala, sa aiba toate conditiile de confort si un mediu bun pentru activitati sportive si de recreere.", declara Dana Savuica. Cunoscuta femeie de afaceri a ales sa achizitioneze un apartament de trei camere in proiectul Colina Marei, situat la intrarea in Sinaia. Inainte de luarea deciziei, a facut o preselectie in functie de cateva criterii clare ...

Citeste articolul integral

Autor: Cristina Tamas

Sursa: Romania libera

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!