Casa de vacanta in Grecia, cu 20.000 de euro

in Casa de vacanta

Pe fondul unei situatii economice dificile in Grecia, preturile proprietatilor de aici au scazut destul de mult, fie ca vorbim de segmentul de lux sau de cel "low budget".
 
Cu putin noroc si cu ajutorul unui consultant imobiliar local puteti gasi o proprietate in orasul grecesc Kalamata chiar si la 18.000 de euro, ideala pentru petrecerea vacantei sau inchiriere. Localitatea este pozitionata chiar pe malul Marii Mediterane, in sudul Greciei. Studioul despre care vorbim are 30 de metri patrati, baie si bucatarie si este situat intr-un bloc nou, cu loc de parcare si aflat la doar cativa zeci de metri de centrul orasului.

 

 

Casa de vacanta in Grecia Pe de alta parte, pentru iubitorii peisajelor insulare si ai istoriei antice, Creta este unul din locurile ideale. Aici, pentru un apartament de 56 de metri patrati, cu un dormitor, living, baie si bucatarie, veti plati 100.000 de euro. Proprietatea, localizata in apropierea anticului oras Chania, beneficiaza si de un discount de 10% in cazul in care clientul achita cash, integral.

 

Oferte exista si in Atena si nu putine. Spre exemplu, pentru un apartament cu doua camere, aflat intr-o cladire noua, situata in central orasului, mobilat si utilat, clientul va plati 95.000 de euro, un pret cu 25% mai mic fata de cel cerut de dezvoltator in luna ianuarie ...

Citeste articolul integral

Autor: Valentin Roman

Sursa: Adevarul

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Scaune birou, scaune bar

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!