Mobilier minimalist pentru terasa ta

in Decoratiuni

Pentru ca vremea ne scoate afara din casa am ales sa va punem in tema cu ultimele tendinte privitoare la mobilierul pentru exterior. Am ales drept exemplificare colectia brandului italian Talenti, care mi-a atras atentia in cadrul targului de la Milano.
 
Brandul Talenti, la fel ca multe alte reputate companii producatoate de mobila, si nu numai, a raspuns momentului de criza printr-o colectie de prima mana, o colectie, sa o numim extrovertita, prin care designeri de renume, dintre care amintim de Karim Rashid, si-au exprimat creativitatea. Rezultatul? Piese cu un design contemporan, simplificat la maximum, construite din materiale inovatoare.

 

Mobilier minimalist pentru terasa ta
Obiectivul declarat al companiei este acela de a oferi o gama larga de produse, cu tenta minimalista, realizata prin combinatia ingenioasa de tehnici industriale si prelucrare manuala a materialelor, multumind astfel cererea tot mai exigenta a consumatorilor.

 

Utilizarea materialelor precum lemn de iroko (soi dens si foarte rezistent, specie rara), cristale, aluminiu, marmura, rachita si fibra sintetica, in completare venind un material nou, cunoscut sub numele de Politech, prilejuieste noii colectii sa se afirme ca trend setter pe piata mobilierului de exterior. Motivul utilizat cu predilectie este acela al impletiturii ori din rachita, ori din fire de metal, ori la nivel de model pentru mesele cu efect optic. Specific lui Karim Rashid, acest motiv de semnatura pe care designerul o lasa pe fiecare din piese.

 

RAMURI ALE COLECTIEI 2009
Colectiile se impart in patru categorii deliberate de stilul pe care il adopta, precum si de materialele si tehnicile de realizare.

 

Colectia Classic se bazeaza pe prelucrarea fierului forjat si a detaliilor in stilul Art Nouveau. Forme organice, sinuoase, mese avand blatul din marmura sculptata in diferite modele, cu motive arabice si o paleta coloristica ce cuprinde nuante de crem, maro, negru.
Finisajele exterioare sunt ...

Autor: Georgiana Teodorescu

Sursa: Jurnalul National

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!