Siguranta copiilor tai conteaza!

in Ghid Practic Casa

SISTEME DE PROTECTIE CARE LIMITEAZA ACCESUL IN ZONE PERICULOASE.
Criza economica afecteaza pe zi ce trece tot mai multe familii. Daca de pe lista de cumparaturi sunt taiate produsele noi, obiectele pentru casa ori materialele de constructii, intr-o locuinta tot mai sunt necesare anumite lucruri care trebuie achizitionate sau confectionate.
 
Pentru familiile care au copii, prevenirea accidentelor casnice este metoda cea mai buna de a elimina posibile daune grave atat in privinta sanatatii, cat si din punct de vedere material.

 

 

Siguranta copiilor tai conteaza Decat sa se intample o nenorocire, mai bine e prevenita, mai ales acum, in aceasta situatie economica delicata, cand banii sunt putini si ne limiteaza actiunile.

Acces controlat
Cei de la firma Dolle au lansat pe piata europeana o serie de sisteme de protectie concepute special pentru ingradirea accesului in locurile din casa care pot fi periculoase pentru copii. Aceste produse sunt fabricate in corelatie cu principala oferta a firmei, respectiv scarile interioare, dar designerii care le-au creat s-au gandit ca micile porti de siguranta pot reprezenta o solutie adaptabila si altor locuri din locuinta, mai ales cand aceasta nu este o casa care sa aiba si scara interioara.
Asadar, portitele de siguranta, dotate cu sisteme de inchidere, cu incuietoare ce are o piedica ce nu poate fi manevrata de un copil, previn accesul copiilor in anumite locuri din casa. Acestea pot fi atasate balustradei si mainii curente a scarii interioare, dar sunt si modele care se pot fixa exclusiv in perete, separand zona cu probleme. Chiar daca aceste sisteme de protectie se gasesc mai greu pe piata noastra, in magazinele de bricolaj gasiti materiale sau componente deja fabricate, care va permit sa adaptati solutia prezentata aici.

POZITIONARE
Unde se pun portitele de siguranta? Numai in corelatie cu incaperea destinata celui mic. Daca locuiti la casa, iar camera copilului se afla la etaj, iar acolo isi petrece acesta cea mai mare parte a timpului, portita se pozitioneaza la etaj. Daca copilul are camera la parter ...

Autor: Adela Parvu

Sursa: Jurnalul National

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!