Rosu, noua tendinta a acestei toamne

in Decoratiuni

Designerii spun ca aceasta va fi culoarea-vedeta a sezonului.
 
Nu numai coloristica vestimentatiei se schimba de la un sezon la altul, ci si cea din locuinte. Designerii spun ca, la toamna, in amenajarile interioare se va merge foarte mult pe culori care „vitaminizeaza“ incaperile si ca cel mai mult se va purta rosul.

 

 

Rosu, noua tendinta a acestei toamne Laurentia Onea, communication & interior design manager al companiei IKEA, afirma ca aceasta culoare este foarte „indrazneata“ si se potriveste foarte bine cu verdele, pentru ca sunt culori complementare, dar si cu cele neutre - negru, alb si gri.

Combina rosu cu negru pentru mobilier
Specialistii in domeniu atentioneaza insa ca, daca vei folosi rosu in cantitati si concentratii foarte mari, vei obtine un decor „obositor“.
Elena Borundel, designer in amenajari interioare, spune ca poti sa o utilizezi fara grija pentru detalii cu suprafete mici de acoperire. De exemplu, poate sa se regaseasca in parti ale mobilierului - in acest caz combinatia de rosu cu negru este ideala - sau in covoare de mici dimensiuni, cu conditia ca pardoseala sa fie inchisa la culoare.
„Pentru un efect deosebit, poti sa vopsesti un stalp de sustinere, o grinda ori o arcada, folosind pentru acestea chiar un rosu foarte puternic“, sugereaza Diana-Elena Borundel ...

Autor: Mirabela Anghel

Sursa: Evenimentul Zilei

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!