Confort si eleganta pentru biroul de acasa

in Ghid Practic Casa

Incaperea destinata lucrului trebuie amenajata astfel incat sa te simti bine si sa ai chef de munca, dar in acelasi timp sa te si relaxeze.
 
Daca te-ai decis sa lucrezi mai mult de acasa sau chiar sa-ti iei un job care presupune o activitate la domiciliu, trebuie sa-ti amenajezi si un spatiu potrivit.

 

 

Biroul de acasa O incapere nici prea vesela, dar nici prea trista, astfel incat sa ai si chef de munca, dar sa te simti si bine.
Culorile potrivite
Designerul de amenajari interioare Diana Borundel spune ca este bine ca in aceasta incapere sa alegi, pentru zugra virea peretilor, culori odihnitoare, neutre. Bleu, bej sau crem sunt cele mai potrivite alegeri.
In cazul in care ai optat pentru un mobilier inchis la culoare (negru sau brun), spune pictorul Elena Seserman, designer de amenajari interioare, poti sa lasi peretii albi. Specialistii adauga ca, daca „dai culoare“ pe pereti, este bine sa lasi tavanul alb.
In camera de lucru este necesara o pardoseala care se curata foarte usor si repede. „Cel mai recomandat este parchetul, indiferent daca optezi pentru unul din lemn masiv sau pentru unul laminat“, este de parere Diana Elena Borundel ...

Autor: Mirabela Anghel

Sursa: Evenimentul Zilei

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Scaune birou, scaune bar

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!