Plante care se impaca bine cu frigul

in Gradina flori de apartament

Narcisele nu tolereaza inghetul, dar se descurca bine la temperaturi scazute, mai ales ca in casa infloresc in ianuarie sau februarie. Daca le plantezi cat este inca frig, in primavara vei avea niste flori tare frumoase.

 

 

 

Plante care se impaca bine cu frigul Pune un ingrasamant redus in azot, dar cu mult potasiu, imediat dupa inflorire. Lasa planta sa creasca in voie si, dupa ce se usuca, indeparteaza frunzele si florile cu grija, fara sa tragi de ele.

 

Petuniile sunt plantele cele mai adaptabile din lume, tolerand frigul, dar si temperaturile ridicate. Planteaza-le la sfarsitul iernii si vei avea, garantat, frumoase buchetele de flori la vara.

 

Pentru o crestere buna, pune-le ingrasamant o data pe luna, iar pentru prelungirea perioadei de inflorire, indeparteaza toate uscaciunile. Le poti uda o data pe saptamana.

 

Cameliile sunt cele mai cunoscute plante de iarna, mereu verzi, care infloresc din toamna si pana in primavara, oferind un contrast minunat cu vremea mohorata de afara.

 

Pune ghiveciul in locuri cu lumina naturala, dar unde sa nu bata vantul (un balcon neacoperit iese din discutie). Daca stau la intuneric, nici nu vor avea flori atragatoare.

Citeste articolul integral

Autor: Monica Georgescu

Sursa: Click! pentru femei

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!