Casele in strainatate, noua moda printre romanii cu bani

in Casa de vacanta

Spania, Grecia, Cipru, Brazilia sau chiar Dubai sunt doar cateva dintre locurile unde romanii isi pot cumpara o casa. Venind in intampinarea cererii din ce in ce mai mari, agentiile imobiliare ofera posibilitatea achizitionarii unei proprietati in marile orase ale lumii sau in adevarate paradisuri exotice.

 

 

Case in strainatate Dincolo de posibilitatea petrecerii vacantelor, cumpararea unei case in strainatate poate fi o investitie rentabila.
In Cipru sau Spania, pretul unui apartament nou porneste de la 90.000 de euro, iar o vila cu cinci dormitoare de la 600.000 de euro, langa plaja, iar in zone rezidentiale in apropierea plajei, de la 300.000 de euro. O vila cu trei dormitoare - de la 400.000 de euro langa plaja, iar in alte zone rezidentiale de la 200.000 de euro.
In Brazilia, o vila cu trei dormitoare, cu piscina, in apropierea plajei, are un pret de pornire de 130.000 de euro, iar un apartament - 90.000 de euro. De asemenea, o vila cu cinci dormitoare, cu piscina, langa plaja, costa 220.000 de euro ...

Autor: Oana Voinea

Sursa: Curentul

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!