Culoare, Color Blocking, Joie de Vivre

in Decoratiuni

Plina de viata. Plina de energie. Plina de culoare. Asa incepe orice poveste frumoasa.
 
La fel cum se intampla de cele mai multe ori, tonul a fost dat de garderoba. Color Blocking-ul, caci despre el este vorba, s-a definit ca un curent vestimentar in anul 2009, desi era prezent intr-o forma sau alta si fara sa aiba neaparat un nume, de mai mult timp.

 

 

Tinutele realizate din elemente mari, in culori complementare, au castigat repede inimile iubitoarelor de frumos si curentul s-a raspandit si in alte zone unde estetica a fost si este la mare pret.
 
Trecand peste faptul in cateva fraze ca ai aflat ceva nou (daca nu stiai deja), ce poate insemna Color Blocking-ul pentru tine? Un camin colorat pentru ca este un camin fericit!
 
Culoarea inseamna energie. Energie vizibila. Energie care iti stimuleaza starea de bine. O vrei peste tot!
 
Casa este sanctuarul tau, locul unde vrei sa te simti bine, relaxata, departe de grijile adunate de prin alte parti.
 
Culoarea trebuie sa-si gaseasca loc si la tine acasa!
 
Dercoratiunile prind culoare. In numar mare!
 
Nu trebuie sa incepi neaparat cu o schimare totala si radicala. Daca simti ca o avalansa de culori e un pic coplesitoare atunci poti sa incepi cu pasi marunti, cu niste lucruri mici, cu colorarea unui perete sau cu niste decoratiuni.
 
Perna de decor
 
Pernele de decor sunt foarte potrvite pentru o astfel de incercare. Nu costa mult si poti sa le gasesti in diferite forme si dimensiuni.
 
Nu te opri asupra unei singure combinatii. Vezi cum te simti, experimenteaza, incearca diferite alaturari. Daca ai o canapea indigo sau violet, alege niste pernute de culoare complementara. Stiu ce o sa spui. Da, pernutele vor fi galbene si s-ar putea sa ti se para un pic ciudat la inceput, dar nu uita ca violetul si galbenul sunt culori complementare, deci e clar ca merg mana in mana.

Citeste articolul integral

Sursa: Avantaje

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Mobila Elvila - produse noi

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!