Mobila: cumparata sau pe comanda?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Mobila:cumparata sau pe comanda?

Mesajde asmin » Sâm Mar 03, 2012 2:56 pm

Eu mi-am facut toata mobila la comanda pentru a folosi fiecare spatiu pe care il aveam si sunt foarte multumita.
A iesit cum voiam si se potriveste perfect.
asmin

Mesajde tisha934 » Mar Mar 20, 2012 10:13 am

depinde de mai multi factori ..de exemplu daca am un loc stramt si vreau sa-l fructific nu voi gasi in comert nimic pentru acel loc insa pe comanda pot face un dulapior cu rafturi
tisha934

Mesajde mihaelaST » Dum Apr 01, 2012 1:38 pm

Eu imi doresc pentru camera copilului o mobila pe comanda pentru ca este camera ingusta si lunga si ar merge o mobila de copii pe colt la comanda, am deja modelul dar astept sa strang si banii necesari.
mihaelaST

Mesajde blonddaa » Vin Iun 01, 2012 2:21 pm

in unele magazine exista mobila foarte draguta, insa prefer mobila pe comanda. Este mai ieftina, vine fix pe perete, poate fi orice culoare, model, dupa sufletul tau . :)
blonddaa

Mesajde samteodora » Joi Iun 07, 2012 5:37 pm

Eu prefer mobila pe comanda desi de cele mai multe ori este mai scumpa decat cea din magazine...
samteodora

Mesajde suzanateleanu » Mie Iun 13, 2012 11:34 am

avantajos ca si pret e clar ca va fi mobila cumparata direct..dar asta daca ai norocul sa se potriveasca spatiului..daca nu mai bine faci un efort si dai comanda..va iesi exact la dimensiune si poti alege nuanta dorita..e un pic mai multa bataie de cap dar merita cu siguranta!
suzanateleanu

Mesajde CyleX4 » Vin Iun 22, 2012 7:02 pm

este indicat sa sti exact ce doresti (stil, culori, design, finisaje s.a.), ... sa gasesti un mester priceput si ... gata mobila
CyleX4

Mesajde serena82 » Mar Iun 26, 2012 7:46 pm

Si eu merg pe mobila la comanda deoarece e mai greu sa gasesti ceva gata facut care sa corespunda cerintelor tale...sau cel putin alor mele. Mi-e mai usor sa ma uit pe internet la diferite modele de mobila si apoi sa fac o schita combinand elementele intre ele.
serena82

Mesajde dorcc » Mie Iul 18, 2012 9:39 pm

Recomand mobila la comanda, executata pe cat posibil de voi. Este mult mai ieftina, este adaptata spatiului de care dispuneti si o faceti cum va place. Pentru cei doresc să monteze mobila sau să repare diverse obiecte utile din casă (din lemn, ceramică, beton, PAL sau gipscarton) în numai câteva momente şi fără bormaşină, zgomot sau dezordine le recomand cu caldura adezivul Moment Fix Power Pressure Pack. L-am incercat personal. Daca exista acum cativa ani cand mi-am facut singur mobila, scapam de o gramada de probleme.
dorcc

Mesajde crocomic » Joi Iul 19, 2012 10:36 am

eu incerc de cateva luni sa gasesc in Brasov pe cineva care sa imi faca mobila asa cum doresc eu, sa fie serios si sa faca treaba buna...dar de cate ori incerc sa dau avansul se reconsidera suma :(
crocomic

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila