Gresie sau parchet in bucatarie?

Finisarea si decorarea peretilor si pardoselilor - zugraveli, tapet, lambriu, gresie, faianta, parchet, etc.

Re: Gresie sau parchet in bucatarie?

Mesajde GOCIA VIOLETA » Sâm Feb 18, 2012 6:28 pm

buna....in primul rand trebuie sa iei in calcul locul unde locuiesti...la casa sau la bloc....daca locuiesti la casa iti recomand clar f putina gresie in zona aragaz, chiuveta....si in rest parchet ca altfel, daca ai pune peste tot gresie ai ingheta incet....daca stai la bloc poti alege ce varianta doresti....gresia ii f usor de intretinut doar ca fiind f rece face condens f mult...tb caldura constanta si destul de mare ca altfel curge apa pe faianta si gresie..tb sa te gandesti la multi factori:)...
GOCIA VIOLETA

Mesajde AnnasiM » Mar Feb 21, 2012 10:20 am

Eu am gresie pe jos in bucatarie si numai in bucatarie,cuprinde si holul.Eu am noroc ca stau la parter si iarna este destul de cald :) doar vara e un pic nasol ca e foarte rece.
AnnasiM

Mesajde AnnasiM » Mar Feb 21, 2012 10:56 am

Ai mei au avut probleme inainte sa dea cei de la termocentrala caldura.Au dat inainte de craciun caldura si pana atunci a fost un calvar,foarte frig si dupa ce ca nu aveam caldura...Mama mea saraca sa strofocat cat a putut sa stearga faianta,am stat cu geamul deschis zilnic desi era frig,mobila fiind de lemn am suspendat-o ca pe jos se facea numa apa :(.A fost groaznic,a inceput sa apara si mucegaiul in spatele mobilei de bucatarie.
AnnasiM

Mesajde Cory » Mar Feb 21, 2012 3:46 pm

Parchetul e un material care emană căldură și intimitate spre deosebire de gresie, dar având în vedere faptul că vorbim de bucătărie, gresia este mult mai practică deoarece se curăță mai ușor. :) Cu toate acestea eu aș opta pentru parchet.
Cory

Mesajde asmin » Mie Feb 22, 2012 3:02 pm

eu in bucatarie, pe hol si in baie am gresie
asmin

Mesajde ananaghi » Joi Feb 23, 2012 1:49 pm

Eu mi-as dori parchet, parca e mai cald asa si oricum la casa trebuie sa faci orice sa castigi cateva grade
ananaghi

Mesajde danire » Vin Feb 24, 2012 11:23 am

stiu ca este si parchet special...am vazut pentru baie, nu stiu daca este si pentru bucatarie...oricum gresia e cea mai practica, parchetul in schimb e foarte elegant, depinde si restul mobilei...
danire

Mesajde mucilianud » Sâm Feb 25, 2012 6:04 pm

Depinde cat de mare este bucataria. La mine bucataria este foarte mare si am combinat gresie cu parchet si arata foarte bine si le intretin usor
mucilianud

Mesajde Magda71 » Vin Mar 02, 2012 1:12 pm

Consider ca gresia in bucatarie este mai utila decat parchetul. Parchetul in bucatarie nu-si are utilitate, care ar mai fi diferenta intre sufragerie si bucatarie?
Magda71

Mesajde lavy20 » Mar Mai 08, 2012 11:44 pm

eu cred ca parchetul ar fi mai greu de intretinut in bucatarie. cand scapi ceva pe jos, mai usor cureti de pe gresie...
lavy20

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Finisaje pereti si pardoseala