Mobila: cumparata sau pe comanda?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Mobila:cumparata sau pe comanda?

Mesajde Bumblebee » Mie Feb 08, 2012 12:49 pm

Nu stiu de ce mobila la comanda e mai scumpa decat cea tip. Se plateste folositul creierului pentru a schimba cateva dimensiuni 100 lei cel putin. De ce..?
N-am avut nevoie sa cumpar mobila la comanda pana acum pentru ca mi-am pus mintea la cap impreuna cu jumatatea mea si am construit amandoi mobila de care aveam nevoie, adica un cuier cu dulap pentru hol. Si ne-a creat avant sa facem si alte obiecte.
Bumblebee

Mesajde muha_huma » Mie Feb 08, 2012 4:09 pm

Bumblebee scrie:...N-am avut nevoie sa cumpar mobila la comanda pana acum pentru ca mi-am pus mintea la cap impreuna cu jumatatea mea si am construit amandoi mobila de care aveam nevoie, adica un cuier cu dulap pentru hol. Si ne-a creat avant sa facem si alte obiecte.

Intradevar, nu e chiar asa de greu sa realizezi unele piese de mobilier, mai ales ca magazinele de bricolaj iti debiteaza materialele la dimensiunile solicitate.

Iti trebuie putina imaginatie si grija sa le proiectezi corect, si apoi, cu un pic de indemanare si cateva scule potrivite, ai satisfactia ca ai si economisit niste bani, ai si realizat ceva cu mana ta!
muha_huma

Mesajde mikybuna » Dum Feb 19, 2012 2:04 am

Desi la vestimentatie prefer sa nu merg la croitor, la mobila e cu totul altfel: prefer sa o comand dupa propriul gust! Iti poti alege culoarea, poti sa o pozitionezi dupa schita casei, sa alegi formele corpurilor asa cum vrei! Prefer mobila la comanda si voi opta intotdeuna pentru acest mod de cumparare!
mikybuna

Mesajde agnesmaryo » Mar Feb 21, 2012 11:55 am

Mobila pe comanda poti sa o personalizezi, asa ca eu as opta mai bine pe mobila asa!
agnesmaryo

Mesajde karynna » Mie Feb 22, 2012 12:46 pm

La fel am facut si eu cu sotul meu , am cumparat direct materialele si am facut noi mobila, exact cum ne-a placut noua, si pe dimensiunile camerei, a fost mult mai bine, si mai ieftin. Daca dai o comanda poate sa nu fie pe placul tau la final, si poate sa nu se potriveasca ceva. :D
karynna

Mesajde mihaelamicu2001 » Mie Feb 22, 2012 12:51 pm

eu prefer mobila pe comanda....
mihaelamicu2001

Mesajde filipancayony » Mie Feb 22, 2012 1:31 pm

este mai buna cea pe comanda, se adapteaza mai bine necesitatlior tale!
filipancayony

Mesajde petrutaa » Mie Feb 22, 2012 2:19 pm

eu una mi-am facut mobila pe comanda deoarece este mai avantajos si mi-am pus in practica toate ideile pe care le aveam si asa a iesit o mobila extrem de frumoasa si interesanta
petrutaa

Mesajde ClaudiaSandea » Mie Feb 22, 2012 3:30 pm

Aproape un an de zile am cautat o mobila potrivita pentru sufrageria mea! N-am gasit nimic care sa-mi si placa, sa-mi fie si utila, sa nu umple spatiul degeaba... Daca ceva imi placea la una, nu-mi placea altceva si tot asa. In toate magazinele de specialitate, expozitiile, ma saturasem deja de umblat, asa ca am renuntat la a mai visa sa gasesc mobila cautata. Am inceput apoi sa caut firme specializate sa-mi faca ceea ce doream. Am patit cu primele 2 la fel: daca imi placea designul, nu-mi placea calitatea sau pretul si invers, pana la a 3-a, cu care am conceput singura toate corpurile, am mers impreuna si am ales materialele s.a.m.d., adica m-am implicat cu totul in crearea ei. A iesit superb, sunt incantata de tot! Deci da, sunt categoric pentru mobila la comanda acum. Este exact ceea ce mi-am dorit. Daca stiam nu mai pierdeam atata timp si nervi prin magazine!
ClaudiaSandea

Mesajde Traian99 » Mie Feb 22, 2012 3:38 pm

Eu cred ca mobila comandata este mai scumpa decat cea cumparata, normal si transportul costa in orice caz
Traian99

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila