Mobila: cumparata sau pe comanda?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Mobila:cumparata sau pe comanda?

Mesajde elenafr » Dum Ian 22, 2012 12:39 pm

petre67 scrie: La magazin in schimb iei rochia pe tine, daca iti vine bine o cumperi, daca nu, o pui la loc.
Asa si cu mobila la comanda, trebuie sa ai imaginatie, sa vezi cum va arata mobila in casa ta, apoi trebuie sa stii explica celor care o vor produce ce vrei, si, in final, mesterii mai trebuie sa o si faca asa cum ti-ai imaginat-o si le-ai cerut-o tu ...

Mobila cumparata din magazin poate fi returnata numai in anumite conditii si nu numai dupa bunul plac.
Eu prefer mobila facuta la comanda.Se potriveste perfect cu interiorul si poti personaliza fiecare obiect,poti chiar sa-i ceri tamplarului sa intareasca anumite componente.
Pentru bucatarie e mai bine sa-ti comanzi mobila,mai ales daca ai un spatiu limitat si trebuie sa profiti de fiecare colt liber.
elenafr

Mesajde flory_pns » Mar Ian 24, 2012 2:29 pm

Si eu prefer tot mobila la comanda mai ales pentru bucatarii unde spatiul este destul de limitat si e greu sa le gasesti fix la dimensiune. In schimb pentru dormitor si pentri sufragerie am cumparat mobila direct din magazin. In aceste situatii un dormitor are dimensiunu standar, mai ales la pat, iar pentru sufragerie o canapea si o biblioteca se gasesc destul de usor in magazin astfel incat sa se potriveasca. Am vazut mobila cumparata direct din magazin chiar mai ieftina decat la comanda. Eu am incercat ambele variante.
flory_pns

Mesajde alexiadarius » Mie Ian 25, 2012 9:25 am

eu prefer mobila cumparata ptr.ca am avut mobila pe comanda si am fost asa de dezamagita intr-un an deja se dezmemembra din toate colturile... :) :lol: :lol: :lol:
alexiadarius

Mesajde daroxi » Mie Ian 25, 2012 10:00 am

alexiadarius scrie:eu prefer mobila cumparata ptr.ca am avut mobila pe comanda si am fost asa de dezamagita intr-un an deja se dezmemembra din toate colturile...

In acest caz nu e de vina producatorul? Intr-un an ar fi trebuit sa-ti dea si ceva garantie.
Pana la urma ca o cumperi din magazin, ca o faci la comanda, daca e prost realizata ajungi la acelasi lucru.
daroxi

Mesajde irinao » Mie Ian 25, 2012 10:05 am

Eu am mobila pe comanda careia ii gasesc unicul avantaj de a se incadra in spatiile destinate ei. In rest, calitatea executiei este slaba, la masa din bucatarie s-a dezlipit deja colantul lateral, iar la dulapul din dormitor a cazut o balama. E adevarat ca se poate sa fi avut eu ghinion sa dau peste vreun mester mai putin priceput.
irinao

Mesajde teoancali » Mie Ian 25, 2012 12:43 pm

Din ce vad ca ati patit inseamna ca raportul pret-calitate lasa de dorit la mobilierul comandat, pentru ca stiu ca mobila pe comanda este mai scumpa .
teoancali

Mesajde pistruiata » Mie Ian 25, 2012 6:37 pm

Pe comanda chiar daca te costa o idee mai mult..Dar o faci exact cum o doresti si cum iti e utila!
pistruiata

Mesajde banucio » Mie Ian 25, 2012 10:00 pm

Recomand mobila pe comanda, poti alege designul, culoarea, materialul din care vrei sa fie fabricat mobilierul, dimensiunile si finisajele.
banucio

Mesajde sevi003 » Joi Ian 26, 2012 10:51 pm

Cred ca daca esti un om cu simt artistic si ai putina idee de design, poti sa-ti creezi singur structura mobilei din casa si apoi sa apelezi la ceea ce exista in comert. Daca nu esti multumit, apoi poti apela si la un producator de mobila local.
Pentru spatiile mai mici, pentru a fi eficient, parerea mea este ca cel mai bine apelezi la mobila la comanda. Noi asa am facut cu bucataria. Mai ales pentru a astupa hota etc.
Daca iti ofera si consiliere, si mai bine. Oricum un producator privat te poate ajuta cu experienta lui. Stie mici secrete, sertare de diverse tipuri care se potrivesc in anumite spatii. De ex. pentru bucatarie, pentru sticle este ff bun un sertar glisant inalt etajat. Economiseste in felul asta ff mult spatiu si e usor de utilizat. Mi s-a parut foarte fain si modern.
sevi003

Mesajde myky22 » Sâm Ian 28, 2012 12:35 am

as fi interesat de modele de mobila pentru camera de baietel...ma indruma cineva?
myky22

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila