Canapele din stofa, canapele din piele sau piele artificiala

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Canapele din stofa, canapele din piele sau piele artific

Mesajde mirelat » Mar Dec 06, 2011 12:50 pm

corinamhlch scrie:... Acum sunt in cautare de o canapea de stofa, cu huse detasabile. Va voi anunta cand am gasit ceva suficient de mare, de moale, de extensibil si de practic :D .

Oferta este foarte bogata acum in canapele extensibile din stofa, dehusabile, doar sa te poti hotari. Doar aici cred ca gasesti cateva zeci de modele:
https://www.casesigradini.ro/cauta/oferte/dehusabil
mirelat

Mesajde ramonafr » Mie Dec 14, 2011 12:49 pm

Mie imi plac foarte mult canapele din stofa. Acum sunt in cautarea unui model cu husa detasabila. Multumesc mirelat pentru link!
ramonafr

Mesajde histria » Mie Ian 04, 2012 8:07 am

Prefer canapelele din stofa. Am cumparat combinatie stofa si piele si am descoperit la un supermarket o solutie de curatat pielea care le da si un lustru aparte.
histria

Mesajde ValentinaT50 » Mie Ian 04, 2012 8:03 pm

Opinia mea:
1. In nici un caz imitatie piele. In primul rand e neplacuta la atingere vara,si oricat de buna calitativ ar fi, imbatraneste si crapa, chiar daca restul este impecabil
2. Imi place foarte mult pielea. E cam scumpa la noi, dar aspectul este deosebit.
3. Am vazut piese frumoase cu stofa care pot merge de la clasic la foarte modern.
ValentinaT50

Mesajde Alina Tirla » Joi Ian 05, 2012 9:44 am

eu tind sa inclin spre canapele de piele. Avand doi copii mici, sunt mut mai usor de intretinut desi sunt mai reci.
Alina Tirla

Mesajde Zaharia Daniela Florentin » Sâm Ian 07, 2012 2:39 am

Imi doresc o canapea de piele naturala, nu agreez deloc inlocuitorii :? . Deocamdata mai am de asteptat, canapeaua si fotoliile pe care le am se desfac si se fac paturi si inca imi sunt foarte utile asa. Dar cand va veni vremea sa le inlocuiesc, numai de piele voi cumpara, sunt satula de reiatul care s-a tocit, de cuverturile pe care le pun deasupra ca sa arate bine...... pielea e sfanta !!!
Zaharia Daniela Florentin

Mesajde marcelb » Sâm Ian 07, 2012 9:16 am

Zaharia Daniela Florentin scrie:...Dar cand va veni vremea sa le inlocuiesc, numai de piele voi cumpara, sunt satula de reiatul care s-a tocit, de cuverturile pe care le pun deasupra ca sa arate bine...... pielea e sfanta !!!

Eu si pe canapelele de piele mai pun niste paturici, dar asa, mai finute. Au si rol decorativ, dar ajuta si la acomodarea cu temperatura pielii.
Am citit intr-un articol despre Cum sa ne alegem canapeaua perfecta ca pielea naturala ia temperatura corpului in 12 secunde, dar cateodata iarna e mult si 12 secunde sa stai pe ceva mai rece.
marcelb

Mesajde marcelb » Sâm Ian 07, 2012 9:34 am

Inca un articol despre Cum alegi canapeaua perfecta. Sper sa va inspire.
marcelb

Mesajde doria10 » Dum Ian 08, 2012 12:47 pm

Canapele din piele sau stofa sunt cate vrei, numai bani nu sunt sa le schimbi dupa cum te plictisesti.
doria10

Mesajde alinutza » Dum Ian 08, 2012 8:20 pm

Canapelele din stofa sunt ideale.... nu pot nega ca nu mi-ar placea si cele din piele sau piele artificiala.... dar te incingi (iarna este prea frig in ele, iar vara... foarte cald), nu stau bine cuverturile pe ele, aluneca, etc.
Cele din stofa, le poti gasi in foarte multe nuante, modele si pot fi chiar elegante si deosebite. Asa ca, sunt adepta celor din stofa.
alinutza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila