Mobila: cumparata sau pe comanda?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

mobila la comanda

Mesajde elena87 » Mie Ian 04, 2012 9:38 am

Mai ieftina mobila la comanda, da, numai ca nu iese exact asa cum vrei tu, am patit-o:(,mai bine mobila cumparata de-a gata.
elena87

Re: Mobila:cumparata sau pe comanda?

Mesajde felicss » Mie Ian 04, 2012 11:08 am

cred ca mobila comandata este mult mai avantajoasa, desi cere mai multa munca, si mai multi bani.
felicss

Mesajde Junyor » Mie Ian 04, 2012 11:16 am

Buna ziua si La multi ani,
Cu siguranta cea la comanda. De preferat din magazine specializate, pentru ca e mai ieftina decat daca iti face "cineva" doar pentru tine un anumit tip de mobila sa zicem unicat. Magazinele specializate mai refolosesc din materiale si la alte comenzi (mai recupereaza din pierderi), de aici rezulta un pret usor mai mic.
In casa am mobila cumparata din magazin, sifonier, debara si mobila de bucatarie facuta dupa dorinta si designul meu si al mesterului si mobila din magazin modificata ca sa se potriveasca cu restul camerei.
Junyor

Mesajde vrabia » Mie Ian 04, 2012 11:25 am

Eu daca as dispune financiar, mi-as face mobila in casa pe comanda, deoarece se incadreaza exact in spatiile pe care le ai si iti alegi materialele care iti plac. Nu iti raman spatii pe la colturi goale, sau trebuie sa-ti asezi obiectele de mobila in functie de spatiul pe care il ai in camera. Deci optez din toata inima pentru mobila la comanda.
vrabia

Mesajde lidia2302 » Mie Ian 04, 2012 11:47 am

prefer o mobila pe comanda deoarece o poti face cum vrei tu, la dimensiunile care le doresti si cu fel si fel de accesorii
lidia2302

Mesajde negoitadaniela1964 » Mie Ian 04, 2012 1:08 pm

Eu prefer mobila pe comanda. Pe piata nu poti gasi modelul tau preferat. Deci aleg mobila pe comanda
negoitadaniela1964

Mesajde nattyC » Mie Ian 04, 2012 3:25 pm

imi place foarte mult variatia de modele pe care le poti alege cand iti faci mobila la comanda, dar prefer mobila cumparata, mai ales cea din lemn masiv deoarece este mai rezistenta si mai eleganta!
nattyC

Mesajde kristinika » Mie Ian 04, 2012 4:05 pm

mai bine mobila pe comanda, desi, cred eu, ii mai scumpa! dar o faci cum iti place!
kristinika

Mesajde Zaharia Daniela Florentin » Sâm Ian 07, 2012 2:33 am

Am cautat in comert mobila pentru bucataria mea, ca s-o inlocuiesc pe cea veche. Surpriza, nu am gasit nici o linie mai mica de 2 m, iar eu am peretele cu doua casete in relief, deci nu am 2 m in linie.... Solutia ramane cu siguranta mobila de comanda.
Zaharia Daniela Florentin

Mesajde constance23 » Dum Ian 08, 2012 6:09 pm

Am incercat odata sa fac mobila pe comanda, insa nu a fost cum mi-am imaginat, ci dezamagitor.. asa ca mai bine, o vad direct in magazin si daca este in regula aplic a o cumpara.
constance23

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila