Mobila: cumparata sau pe comanda?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Mobila:cumparata sau pe comanda?

Mesajde petrilaana » Dum Sep 25, 2011 4:55 pm

segaldia scrie: ... Au un program (simulator) cu care iti arata exact cum va arata mobila ceruta si-ti printeaza imaginea, astfel ca nu trebuie sa te astepti la surprize neplacute la momentul mult asteptat- primirea si montarea mobilierului.

Intradevar, o imagine printata cu proiectul mobilei comandate te poate scapa de multe neplaceri. Si eu am primit o astfel de imagine de la firma unde mi-am comandat mobila, si apareau pe foaie inclusiv amanunte legate de picioare, sertare, etc.
Eu zic ca e si in interesul firmei sa faca un proiect profesional pe care sa-l inmaneze clientului, pentru ca asa cum se plangea vio_22 mai jos ca a primit altceva decat a comandat, la fel pot fi si clienti dificili care nu stiu eplica ce vor, sau nu mai recunosc la final ca au comandat ce au primit ...
petrilaana

Mesajde adina87 » Mie Oct 05, 2011 5:56 pm

Eu suncer sunt intre cele 2: mobila la comanda si cumparata. De ce? Sincer as opta pentru mobila la comanda dar conteaza foarte mult sa si gasesti oameni care sa stie sa faca mobila. Si o spun din propria-mi experienta.
adina87

Mesajde radum » Mie Oct 05, 2011 6:00 pm

Eu am facut mobila pe comanda si am spus o culoare si un model si a iesit cu totul si cu totul altceva. Asa ca aveti grija
radum

Mesajde banucio » Mie Oct 05, 2011 8:38 pm

Eu una as opta pentru mobila la comanda, pentru a putea valorifica spatiul destinat mobilarii, la maximum.
Asa se pot pune la alegere, nr. de rafturi, distanta dintre ele, tipul de compartimentare, etc.
banucio

Mesajde MYADYA » Vin Oct 07, 2011 4:50 pm

MOBILA PE COMANDA O RECOMAND,PENTRU CA SE POTRIVESTE FIECAREI BUCATARII,DORMITOR,LIVING ,ETC.
MYADYA

Mesajde PaulaGab » Sâm Oct 08, 2011 5:01 pm

Ptr. ROXANICOL: Cu certitudine in perioada asta, mobila facuta la comanda, in ateliere mici de tamplarie, este mai ieftina decat ceea de serie, cumparata din magazinele de profil unde intervin si alte taxe.
PaulaGab

Mesajde laumag » Joi Noi 03, 2011 8:11 am

Eu votez pentru mobila la comanda. Astfel iti poti alege accesoriile, designul, poti folosi orice coltisor. Eu mi-am mobilat bucataria luna trecuta cu mobila la comanda. Sunt foarte multumita de cum arata acum acest spatiu al casei atat de folosit.
;) ;) ;)
laumag

Mesajde ambrozya4u » Joi Noi 03, 2011 10:25 am

Eu iti recomand mobila facuta pe comanda :) Se va incadra perfect in incapere si, in plus, va fi exact asa cum ti-ai dorit-o. Daca gasesti un meserias bun iti va face orice model si iti va da si sfaturi utile :D
ambrozya4u

Mesajde petrilaana » Joi Noi 03, 2011 2:02 pm

laumag scrie: ... Eu mi-am mobilat bucataria luna trecuta cu mobila la comanda. Sunt foarte multumita de cum arata acum acest spatiu al casei atat de folosit ...

Inspira-ne si pe noi, te rog, cu o poza, daca zici ca a iesit asa de bine. Multumesc!
petrilaana

Optiune dubla

Mesajde cbugean » Joi Noi 03, 2011 5:21 pm

Dacă ochiul te ajută să-ţi găseşti mobila potrivită spaţiului de care dispui, atunci poţi opta spre mobila cumpărată din magazin. Dacă ochiul te înşeală în a aprecia dimensiunile şi culoarea mobilei, atunci e bine să treci la măsurat şi să comanzi execuţia acesteia după cum se încadrează. Personal, iau în calcul ambele variante, căci nu întotdeauna mobila comandată este ceea ce ţi-ai fi dorit, aşa cum nu întotdeauna mobila cumpărată se încadrează în perimetrul destinat.
cbugean

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila