Credeti ca e teapa?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Credeti ca e teapa?

Mesajde AdrianPaun » Mie Iun 17, 2015 12:42 pm

Salut! Caut mobila pentru noul apartament si am gasit la unii niste oferte care imi par prea bune ca sa fie reale! Ideea e ca ei spun ca le aduc direct de la producatorii chinezi, dar, na, va dati seama de ce sunt putintel sceptic - ce am gasit sunt de 5 ori mai ieftine fata de ce in Romania, uitati, de exemplu, canapeaua asta de piele http://www.buychina.ro/products/38721507430 la ei 3.500 prin Romania sub 15.000 nu am gasit nimic asemanator. Voi ati mai luat pe filiera asta? Sau stiti ceva asemanator ca pret? Dati-mi, va rog, linkuri. Multumesc!
AdrianPaun

Re: Credeti ca e teapa?

Mesajde petrilaana » Joi Iun 18, 2015 2:33 pm

Poti sa le faci o vizita la reprezentanta din Romania, daca esti din Bucuresti. Nu stiu cat avans iti vor solicita la comanda, fara avans nu cred sa lucreze.
petrilaana

Re: Credeti ca e teapa?

Mesajde florydogaru » Joi Sep 03, 2015 8:01 am

ar trebui sa mai cauti si alte firme de mobila, poate gasesti alte produse mai bune
florydogaru

Înapoi la Mobila