Nu stiu daca pentru bucatarie este potrivit corpul de iluminat - premiul concursului de pe site. Dar mie tare mi-ar fi de trebuinta.
O seara buna tuturor!

Moderator: raziel
pollet_a scrie:Bun gasit.
Nu stiu daca pentru bucatarie este potrivit corpul de iluminat - premiul concursului de pe site. Dar mie tare mi-ar fi de trebuinta.
O seara buna tuturor!
eagle_eye scrie:spoturile sunt cea mai buna alegere si se adapteaza in orice situatie
petre67 scrie:eagle_eye scrie:spoturile sunt cea mai buna alegere si se adapteaza in orice situatie
Spoturile sunt bune la locul lor, nicidecum insa nu se poate spune ca sunt cele mai bune in orice situatie.
Exista trei tipuri de iluminat: ambiental, functional si decorativ.
Eu zic ca intr-o bucatarie primele doua sunt esentiale, iar spoturile il asigura mai degraba pe ultimul, iluminatul decorativ.
In functie de numarul si puterea lor spoturile pot asigura si iluminatul ambiental, dar in niciun caz iluminatul functional, adica tocmai cel care asigura lumina necesara pentru a-ti putea desfasura munca in bucatarie.
pollet_a scrie:Bun gasit.
O seara buna tuturor!
visan mioara scrie:Bucataria mea e destul de spatioasa... primeste si lumina naturala de aceea un corp de iluminat Bella ar fi ideal pentru a asigura lumina suficienta!
Înapoi la Iluminat, instalatii electrice
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori