DA-I CULOARE DORMITORULUI TAU!

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: DA-I CULOARE DORMITORULUI TAU!

Mesajde petrilaana » Sâm Dec 21, 2013 1:50 pm

FlorinaMarinela scrie:Eu am o mobila mai veche, insa din lemn masiv, sanatos. Nu prea am pete de culoare. Ma gandeam sa aplic un tapet care sa-i dea aceasta pata de culoare, acest echilibru camerei. Voi ce spuneti de ideea cu tapet?

Si eu consider tapetul o solutie foarte buna ca sa dai o pata de culoare unei incaperi.
Dar nu sunt pentru tapet in toata camera, ci doar asa, ca un accent. Desi, daca ma gandesc mai bine, anumite modele de tapet, nu foarte incarcate, probabil ca ar arata bine si peste tot.
petrilaana

Mesajde alinah » Sâm Dec 21, 2013 4:28 pm

in niciun caz culori puternice! Eu merg pe culorile pale ;)
alinah

Mesajde dianagrozescu » Vin Dec 27, 2013 7:48 pm

Si eu sunt de parere ca albul va ramane cea mai potrivita culoare pentru un dormitor, si poate fi combinat cu alte culori..
dianagrozescu

Mesajde flori99 » Sâm Dec 28, 2013 11:31 am

culorile dormitorului trebuie sa fie calde, primitoare sa nu fie stridente sa iasa in evidenta.
flori99

Mesajde e_lena » Sâm Dec 28, 2013 2:50 pm

Si eu sunt de parere ca in dormitor albul ar trebui sa fie predominant. Daca doresti sa schimbi nuantele, niste draperii opace si niste leduri colorate iti pot oferi efectul dorit (nefiind necesar sa varuiesti mereu).
e_lena

Mesajde dantes » Lun Dec 30, 2013 12:18 pm

dianagrozescu scrie:Si eu sunt de parere ca albul va ramane cea mai potrivita culoare pentru un dormitor, si poate fi combinat cu alte culori..

Eu am citit mai multe articole pe aceasta tema, se pare ca este cel mai indicat ca doar tavanul sa fie alb (unii spun ca este chiar obligatoriu daca vrei sa ai un somn linistit, odihnitor) si restul incaperii trebuie sa fie in nuante cat mai pale.
dantes

Mesajde lorec » Lun Dec 30, 2013 11:34 pm

dormitorul il am lila si tavan alb si un perete cu dungi verticale facute de mine. Eu zic ca a iesit ceva fain si dragut si anul viitor o sa-i pun tapet
lorec

Mesajde Vladriana » Dum Ian 05, 2014 9:34 pm

Da, culoarea o da foarte bine draperiile. Si eu tot crem am dormitorul si am dat culoare prin draperii si niste cutii colorate.
Vladriana

Mesajde catalinescu » Dum Ian 05, 2014 10:00 pm

I-am dat prea multa culoare dormitorului meu, un bleu prea inchis pe pereti, care arata extrem de deschis in catalogul magazinului de unde am luat vopseaua. Ce e de facut, cum mai domolesc putin aceasta culoare 'apasatoare'?
catalinescu

Mesajde muschu » Lun Ian 06, 2014 12:00 am

catalinescu scrie:I-am dat prea multa culoare dormitorului meu, un bleu prea inchis pe pereti, care arata extrem de deschis in catalogul magazinului de unde am luat vopseaua. Ce e de facut, cum mai domolesc putin aceasta culoare 'apasatoare'?

Daca nu vrei sa rezugravesti, solutia cred ca este sa ai mobila, accesoriile si obiectele decorative cat mai deschise la culoare, chiar albe. Asta ar trebui sa mai estompeze din senzatia apasatoare data de bleu intens. Succes!
muschu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila