monalixa2009 scrie:Eu am cumparat pentru dormitor mobila de-a gata, s-a incadrat la fix, insa pentru bucatarie am facut la comanda pentru ca nu am gasit nimic care sa se incadreze, am fost multumita de amandoua alegerile.
Cristiana scrie:Mobila este un "accesoriu" in casa facut "provizoriu" pentru urmatorii 10-15 ani, daca nu mai mult. Asa ca, chiar daca e mai scumpa, cea facuta "la comanda" e potrivita nevoilor tale si configuratiei casei. Daca ai in casa un mester priceput la tamplarie, un proiectant care sa ti-o dimensiuneze cum trebuie, sabloanele pot fi taiate la ateliere speciale, cu optimizare de folosite a materialului lemnos.
Printre avantajele mobilei facute la comanda este si acela ca e facuta pe dimensiunea ta: eu am "un metru si jumatate" si nu mi-am dorit sa car scara mereu dupa mine! Intelegeti ce vreau sa spun! Nu s-a potrivit prea bine amplasarea ghiuvetei la inaltime potrivita mie pentru ca am incastrat si masina de spalat!
besliu scrie:Mobila pe comanda o faci asa cum vrei tu dar si pretul este pe masura si asteptarea comenzii... Pe cand la mobila cumparata te poti duce prin mai multe magazine si cu siguranta alegi ce iti place si poate gasesti si la un pret rezonabil si ceva modern. Eu as opta pentru cea gata facuta doar sa o asezi in casa nu sa mai astepti dupa comanda si altele.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori