Mobila: cumparata sau pe comanda?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Mobila:cumparata sau pe comanda?

Mesajde claudia_mami » Mie Iun 26, 2013 2:20 pm

grea decizia , am gasit un mare magzin de mobila unde poti opta sa faci mobila cum vrei tu si la dimensiunile dorite ,sper sa rezolvam cu bucataria .
claudia_mami

Mesajde elena.nalbaru » Vin Iun 28, 2013 10:08 pm

Noi ne-am mutat de o luna la un nou apartament :) Au durat vreao 2 luni si jumatate renovarile, pentru ca l-am facut de la zero :D. Si de aceasta data am facut toata mobila la comanda :) Doar coltarul in living l-am luat dea gata .
In schimb la celalalt apartament ne cumparasem livingul din magazin si dormitorul l-am facut pe comanda dar la acelasi magazin, pentru ca vroiam dressing din perete in perete :P
elena.nalbaru

Mesajde vio-e1 » Dum Iun 30, 2013 9:49 am

Mobila cumparata isi are rolul si avantajele sale... e gata confectionata si strict specializata, e destul de ieftina si e ambalata corespunzator unei deplasari sigure. Dar, de cele mai multe ori apar probleme cu dimensiunile mobilierului si cu incadrarea acesteia in spatiul avut la dispozitie ( ori accepti sa aduci acasa o mobila de dimensiuni mai mici , ori esti nevoit sa faci ajustari, acolo unde acestea se preteaza). In plus, imaginatia cumparatorului nu lucreaza decat la integrarea mobilierului in ambientul deja existent, acordand-o dupa functionalitate, dimensiuni, culoare etc.
Mobila de comanda pune mai intai imaginatia la lucru, cumparatorul isi figureaza mobilierul in spatiu, isi alege dinainte dispunerea, dimensiunile, modelul, culoarea, potrivind mult mai bine elementele mobilierului cu restul camerei...
ATENTIE! Daca "meseriasul" nu este un jecmanitor cu diploma, cum se intampla adesea, pretul poate fi mai mic decat la mobilierul cumparat de gata.
vio-e1

Mesajde monalixa2009 » Mar Iul 02, 2013 4:18 pm

Eu am cumparat pentru dormitor mobila de-a gata, s-a incadrat la fix, insa pentru bucatarie am facut la comanda pentru ca nu am gasit nimic care sa se incadreze, am fost multumita de amandoua alegerile.
monalixa2009

Mesajde niculae2013 » Vin Iul 05, 2013 1:56 pm

monalixa2009 scrie:Eu am cumparat pentru dormitor mobila de-a gata, s-a incadrat la fix, insa pentru bucatarie am facut la comanda pentru ca nu am gasit nimic care sa se incadreze, am fost multumita de amandoua alegerile.

ai pus punctul pe i: conteaza foarte mult marimea camerelor.
niculae2013

Mesajde Cristiana » Dum Aug 04, 2013 10:06 am

Mobila este un "accesoriu" in casa facut "provizoriu" pentru urmatorii 10-15 ani, daca nu mai mult. Asa ca, chiar daca e mai scumpa, cea facuta "la comanda" e potrivita nevoilor tale si configuratiei casei. Daca ai in casa un mester priceput la tamplarie, un proiectant care sa ti-o dimensiuneze cum trebuie, sabloanele pot fi taiate la ateliere speciale, cu optimizare de folosite a materialului lemnos.

Printre avantajele mobilei facute la comanda este si acela ca e facuta pe dimensiunea ta: eu am "un metru si jumatate" si nu mi-am dorit sa car scara mereu dupa mine! Intelegeti ce vreau sa spun! Nu s-a potrivit prea bine amplasarea ghiuvetei la inaltime potrivita mie pentru ca am incastrat si masina de spalat!
Cristiana

Mesajde dantes » Lun Aug 05, 2013 5:28 pm

Cristiana scrie:Mobila este un "accesoriu" in casa facut "provizoriu" pentru urmatorii 10-15 ani, daca nu mai mult. Asa ca, chiar daca e mai scumpa, cea facuta "la comanda" e potrivita nevoilor tale si configuratiei casei. Daca ai in casa un mester priceput la tamplarie, un proiectant care sa ti-o dimensiuneze cum trebuie, sabloanele pot fi taiate la ateliere speciale, cu optimizare de folosite a materialului lemnos.

Printre avantajele mobilei facute la comanda este si acela ca e facuta pe dimensiunea ta: eu am "un metru si jumatate" si nu mi-am dorit sa car scara mereu dupa mine! Intelegeti ce vreau sa spun! Nu s-a potrivit prea bine amplasarea ghiuvetei la inaltime potrivita mie pentru ca am incastrat si masina de spalat!

Aveti dreptate dar cand te hotarasti sa iti schimbi mobila este indicat sa vizitezi mai mule magazine ai sanse mari sa iti gasesti mobila pe masura ta la un pret mult mai mic.
dantes

Mesajde besliu » Mie Aug 07, 2013 2:13 am

Mobila pe comanda o faci asa cum vrei tu dar si pretul este pe masura si asteptarea comenzii... Pe cand la mobila cumparata te poti duce prin mai multe magazine si cu siguranta alegi ce iti place si poate gasesti si la un pret rezonabil si ceva modern. Eu as opta pentru cea gata facuta doar sa o asezi in casa nu sa mai astepti dupa comanda si altele.
besliu

Mesajde lilishor4 » Mie Aug 21, 2013 6:57 pm

besliu scrie:Mobila pe comanda o faci asa cum vrei tu dar si pretul este pe masura si asteptarea comenzii... Pe cand la mobila cumparata te poti duce prin mai multe magazine si cu siguranta alegi ce iti place si poate gasesti si la un pret rezonabil si ceva modern. Eu as opta pentru cea gata facuta doar sa o asezi in casa nu sa mai astepti dupa comanda si altele.

adica o mobila pe comanda poate dura mai mult de 2 sapt. pana e gata?!
lilishor4

Mesajde PrettyWoman » Joi Aug 22, 2013 8:57 pm

Pe comanda !
Toata mobila din dormitor am facut-o pe comanda si sunt foarte multumita de ea !
PrettyWoman

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila