Amenajarea livingului

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Amenajarea livingului

Mesajde ymonna » Joi Mar 21, 2013 11:39 am

Eu sunt adepta unui living cat mai spatios si cu tot ce trebuie: coltar piele+masuta, mobila living cu un minibar, o arcada la intrare din hol si toate electronicele necesare ( tv+sistem audio etc.).
ymonna

Re: Amenajarea livingului

Mesajde niculae2013 » Mar Iun 25, 2013 10:13 am

Am gasit cateva imagini pe net ca sa-ti faci o idee de amanejare a livingului. Ca sa para mai spatios poti lua tabureti pe care sa ii asezi langa o masuta de cafea, televizorul il pui pe perete sau pe o masuta care are spatiu si pentru sistemul audio. Din cate imi amintesc, am vazut tabureti la expert-scaune.ro Eu mi-am luat de acolo scaune de bucatarie si mi-a placut ca mi le-au livrat acasa fara costuri ascunse, sunt oameni seriosi. Au toate tipurile de scaune, de living, de relaxare, etc. Ca sa iti dam mai multe sfaturi ar fi fost util sa ne spui cat de mare e livingul. In sfarsit, uite pozele, sper sa te ajute:
Imagine
Imagine
Imagine
niculae2013

Mesajde claudia_mami » Mie Iun 26, 2013 2:12 pm

un living cat mai simplu dar amenajat cu gust ,arata mai bine decta unul itortocheat si mobilat cu fel si fel de obiecte ..imi place ideia ta si pozele te ajuta cat de cat .
claudia_mami

Mesajde elena.nalbaru » Vin Iun 28, 2013 10:14 pm

Noi ne-am facut livingul asa cum l-am visat...mare si spatios :D Am spart peretele intre living si bucatarie (bucataria cu gatitul efectiv am mutat-o pe balcon) Pe peretele de la bucatarie am pus mobila de bucatarie dar doar de forma pt ca nu gatesc acolo, o masa pe mijloc si in livingul propriu-zis doar un coltar imens :D si pe un perete TV ul atarnat si o comoda joasa si lunga de 2 m pe care am asezat home cinema si cateva fotografii :D si...cam atat dar arata super bine si frumos :D
elena.nalbaru

Mesajde dantes » Sâm Iun 29, 2013 8:02 am

Un living spatios este greu de facut in apartamentele vechi, solutia cu spartul peretilor este cam riscanta, se poate slabi structura de rezistenta a blocului.
dantes

Mesajde Jijau Mihaela-Larisa » Vin Iul 12, 2013 9:57 pm

Eu sunt adepta livingului spatios. In aceasta idee mi-am facut si o modificare in apartament: am unit o camera cu sufrageria. Este mult mai frumos asa pentru ca acum livingul are doua ferestre mari incaperea devenind mult mai luminoasa. Spatiul nu mai pare atat de aglomerat si ai loc de desfasurare. Deci sfatul meu este un living cat mai spatios cu cat mai multe ferestre :)
Jijau Mihaela-Larisa

Mesajde petrilaana » Dum Iul 14, 2013 10:34 am

Jijau Mihaela-Larisa scrie:Eu sunt adepta livingului spatios. In aceasta idee mi-am facut si o modificare in apartament: am unit o camera cu sufrageria. Este mult mai frumos asa pentru ca acum livingul are doua ferestre mari incaperea devenind mult mai luminoasa. Spatiul nu mai pare atat de aglomerat si ai loc de desfasurare. Deci sfatul meu este un living cat mai spatios cu cat mai multe ferestre :)

Esti norocoasa daca ai avut destule dormitoare si ai putut renunta la unul unindu-l cu sufrageria. Multi dintre noi insa nu avem suficiente dormitoare ca sa le putem oferi copiilor propria camera...
petrilaana

Mesajde catisoru » Dum Iul 14, 2013 6:37 pm

claudia_mami scrie:un living cat mai simplu dar amenajat cu gust ,arata mai bine decta unul itortocheat si mobilat cu fel si fel de obiecte ..imi place ideia ta si pozele te ajuta cat de cat .

Intr-adevar ar trebui sa fie cat mai simplu decorat asa pare spatios, imi plac foarte mult stikerele -tablou aplicate pe perete, eu mi-am pus in camera copilului si arata super
catisoru

Mesajde simyxmore » Mar Iul 16, 2013 10:43 am

Si eu sunt adepta unui living spatios. Pot zice ca mi-a cam lipsit spatiul in timpul copilariei mele. :lol:
simyxmore

Mesajde ana vintila » Mie Iul 17, 2013 1:05 pm

si eu abia astept sa imi mobilez living-ul, si am gasit un model de raft ondulat in valuri, pentru carti pe care mi-l doresc f mult.
Stie cineva unde as putea gasi asa ceva?
ana vintila

Următorul

Înapoi la Mobila