Mobila: cumparata sau pe comanda?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Mobila:cumparata sau pe comanda?

Mesajde petrilaana » Joi Mar 28, 2013 1:22 pm

pollet_a scrie: Locuiesc intr-un apartament cu 2 camere, deci bucataria este mica. As dori sa stiu de unde as putea sa aleg ceva idei pentru un mobilier adecvat unei bucatarii mici.

Mai ales daca bucataria este mica cred ca ar trebui sa apelezi la mobila facuta pe comanda. Sa stii ca preturile nu sunt mari daca nu alegi tot felul de accesorii care ridica pretul. Succes!
petrilaana

Mesajde AncaMocanu » Sâm Mar 30, 2013 2:29 pm

Eu prefer mobila pe comanda, deoarece indeplineste intocmai cerintele si preferintele mele, pot alegea culoare si aspectul pe care eu il doresc si pot elimina sau adauga detaliile potrivite ! Recomand tuturor sa aleaga mobila pe comanda deoarece va avea si un aspect unic !
AncaMocanu

Mesajde Leykom » Mar Apr 02, 2013 8:37 am

Avantajul este ca prin comanda iti poti personaliza cum doresti mobila :)
Cea mai buna alternativă ecologică impotriva defrişărilor în masă! http://www.leykom.ro/ro/placi-xyltech-d ... se-11283-p
Leykom

Mesajde Danutza33 » Lun Apr 29, 2013 4:47 pm

Si eu cred ca cel mai bine e la comanda. Insa nu online. Eu am avut parte de o experienta nu prea frumoasa. Mi-am comandat de pe un site numit salteleacasa.ro un sifonier si dupa 3 luni a iesit o usa din balamale... Ce vreau sa zic este ca mai bine apelezi la o firma in care sa ai incredere si sa iti faci mobila pe gustul tau, decat sa cumperi un lucru pe care il vezi doar in poze, fara sa stii daca e de calitate sau nu.
Danutza33

Mesajde isabelao » Joi Mai 16, 2013 9:22 am

Buna,
Aveti un nr de telefon pentru a face mobila la comanda?
Eu vreau sa imi fac bucataria si debaraua.
Sunt micute si trebuie sa aleg o mobila aerisita pt bucatarie si rafturi cat mai multe pt debara.
isabelao

Mesajde adminCG » Joi Mai 16, 2013 9:39 am

isabelao scrie:Buna,
Aveti un nr de telefon pentru a face mobila la comanda?
Eu vreau sa imi fac bucataria si debaraua.
Sunt micute si trebuie sa aleg o mobila aerisita pt bucatarie si rafturi cat mai multe pt debara.

Puteti consulta Catalogul de firme pentru a contacta una dintre firmele ce produc mobilier la comanda. Succes!
adminCG
Site Admin

Mesajde marioarac » Dum Mai 19, 2013 10:44 pm

Am facut de curand mobila nepotelului pe comanda si intradevar am ramas uimita cata calitate fata de mobila luata de-a gata din magazin
marioarac

Mesajde amalutzza » Joi Iun 13, 2013 12:47 pm

Eu, pentru o camera am ales mobila gata facuta, iar cand am primit-o mi-am dat seama ca dimensiunile din brosura nu erau aceleasi cu cele reale si a trebuit sa o returnez. Asa ca am renuntat si mi-am facut-o pe comanda. Si a iesit grozav!
amalutzza

Mesajde Daniela IONICHE » Dum Iun 16, 2013 1:39 pm

Prefer mobila executata in functie de spatiul tau, personalizata, deci mobila la comanda. Aici poti alege materialul, culoarea si modelul adaptat exact pe ce suprafata ai.
Daniela IONICHE

Mesajde ionelaelena » Mar Iun 18, 2013 8:31 am

Si eu sunt tot cu mobila pe comanda
ionelaelena

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila