DA-I CULOARE DORMITORULUI TAU!

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: DA-I CULOARE DORMITORULUI TAU!

Mesajde bacyu » Lun Oct 29, 2012 4:42 am

Albul pare a fi cel mai greu de intretinut, ei bine nu, fiindca oricand poti sa-i faci un retus. Incearca si cu culoare sa vezi daca reusesti :idea:
bacyu

Mesajde MaryanConstantin » Mar Oct 30, 2012 8:41 pm

Vara aceasta mi-am decorat camera cu nuante de verde deschis si rosu oxid, impartind peretii in culori pe diagonala. In dreptul capatului patului, am imbinat cele doua culori intr-un mod deosebit, dand camerei o atmosfera de liniste si de exaltare in acelasi timp.
MaryanConstantin

Mesajde nica rodica simona » Mie Noi 07, 2012 2:45 pm

Momentan culoarea dormitorului este alb deoarece consider ca celelalte obiecte din dormitor sunt cele care dau culoare, chiar si mobila, care daca ocupa mult spatiu si are culoare inchisa e suficient.
Daca as vrea sa schimb culoarea sincer nu as sti ce sa aleg, dar o sa tin cont de sfaturile voastre referitoare la fiecare culoare.
nica rodica simona

Mesajde Valina33 » Mar Noi 27, 2012 11:01 am

Noi am ales peretii albi in contrast cu draperiile grena. Arata super.
Valina33

Mesajde sunlover » Joi Feb 07, 2013 1:02 am

Dormitorul este cea mai importanta camera dintr-o locuinta, mai ales pentru un cuplu. Dupa parerea mea, culorile prezente in dormitor trebuie sa depinda foarte mult de felul de a fi al celor doi. Poate unii prefera culori vii, pereti pictati cu flori, soare, cer, nori albi, pasari zburand, iar altii prefera simplitate, doar alb si nuante de alb, stil clasic. Conteaza mult ce fel de oameni dorm in dormitor.
Eu prefer peretii albi, cu mici detalii optimiste pictate pe ici, pe colo.
sunlover

Mesajde Cristina Pop » Vin Feb 08, 2013 4:52 pm

Am colorat dormitorul intr-un violet pastel dar mi-am dat seama dupa ca mult mai elegant si luminos este alb. Urmeaza sa vopsesc in alb ....
Cristina Pop

Mesajde flormiha » Vin Feb 08, 2013 7:10 pm

Dupa parerea mea albul este cel mai indicat, usor de intretinut, chiar daca se mai murdareste un pic se poate spala usor cu apa si putin clor.
flormiha

Mesajde Pipas Florina » Lun Feb 11, 2013 2:30 pm

sunlover scrie:Dormitorul este cea mai importanta camera dintr-o locuinta, mai ales pentru un cuplu. Dupa parerea mea, culorile prezente in dormitor trebuie sa depinda foarte mult de felul de a fi al celor doi. Poate unii prefera culori vii, pereti pictati cu flori, soare, cer, nori albi, pasari zburand, iar altii prefera simplitate, doar alb si nuante de alb, stil clasic. Conteaza mult ce fel de oameni dorm in dormitor.
Eu prefer peretii albi, cu mici detalii optimiste pictate pe ici, pe colo.

Sunt de aceeasi parere ca si tine :)
Vroiam la un moment dat culori nebune, dar mi-am dat seama ca albul arata cel mai frumos, mai pur. Si eu mi-am luat niste decos tickere misto de la proges, cu frunze si chestii din natura. E si pictura frumoasa dar e mai usor de schimbat stickerul cand te saturi de el. Parerea mea.
Pipas Florina

Mesajde iulian22 » Lun Feb 11, 2013 3:03 pm

Foarte la moda sunt stikerele.
iulian22

Mesajde CyleX4 » Mie Feb 13, 2013 3:18 pm

Desi este mai greu de intretinut, mobilierul negru (fier forjat si sticla securizata IKEA) + pereti caramiziu deschis = o combinatie interesanta ptr. dormitor!
In rest, imaginatie cat cuprinde in ceea ce priveste accesoriile ;)
CyleX4

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila