Mobila: cumparata sau pe comanda?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Mobila:cumparata sau pe comanda?

Mesajde ady5158 » Sâm Dec 08, 2012 11:51 am

Fireste ca mobila pe comanda are avantajul aranjarii exacte in spatiul destinat. Pentru spatii generoase, poate fi avantajoasa si mobila fara comanda (cumparate sunt ambele, sa nu ne facem iluzia ca mobila pe comanda nu ar fi cumparata, asa reiese din intrebare:))
ady5158

Mesajde mihaelaST » Dum Dec 09, 2012 10:39 am

Eu o prefer pe cea cumparata, am vazut-o, mi-a placut si am si cumparat.
mihaelaST

Mesajde AlinaB » Lun Dec 10, 2012 4:57 pm

Asta depinde si de spatiul de care dispui. Desi, in principiu, e mai usor sa o cumperi, in realitate este destul de greu sa gasesti ceva care sa iti placa cu totul. Eu as merge pe mobila comandata, dar undeva unde pot primi mai multe palete de culori, de material etc.

Intradevar, e mai scumpa. Dar, vorba aia, nu iti cumperi mobila in fiecare luna :P
AlinaB

Mesajde oana990 » Sâm Dec 15, 2012 1:07 am

Pe comanda pentru ca poti sa te folosesti de spatiu la maxim
oana990

Mesajde Claudia-Daniela » Vin Dec 28, 2012 9:43 pm

Eu prefer mobila la comanda, fie ca este executata de o firma specializata sau de un tamplar, despre care stiu sigur ca este priceput. Eu am atatea idei, si in magazine nu gasesc exact cum imi doresc. Chiar urmeaza sa ma mut cu iubitul meu in toamna ce urmeaza, si cu siguranta voi alege mobila la comanda.
Claudia-Daniela

Mesajde andretm » Sâm Dec 29, 2012 12:18 pm

Eu prefer mobila cumparata.
andretm

Mesajde alex123 » Mar Ian 08, 2013 9:19 am

Eu zic ca cel mai bine tinem cont de materialul din care vrem mobila. Sau mai bine zis, de materialul pe care ni-l permitem. Adica, daca vrem sa cumparam mobila din lemn natural, care este scump, clar ca la comanda este cel mai bine. Daca, de exemplu, cumparam mobila din PAL, cred ca cel mai bine ne intreptam spre cea de serie. De ce? Pai nu cred ca merita sa platesti pretul mobiliei la comanda pentru ceva din PAL.
alex123

Mesajde Cristina P » Mie Ian 09, 2013 1:13 pm

Eu am optat pentru mobila pe comanda pentru tot apartamentul.
Dupa lungi cautari in magazinele de profil, am ajuns la concluzia ca a-ti face mobila pe comanda este cea mai buna solutie, intrucat detii controlul absolut asupra schitei, culorilor si materialelor utilizate.
Si ca pret, cel putin in cazul nostru, a fost ok.
Asa ca va incurajez sa dati frau liber imaginatiei, sa va concepeti inainte o schita provizorie a mobilei pe care o doriti si apoi de-abia sa mergeti la un magazin de profil pentru a lansa comanda (ar fi de preferat sa colaborati direct cu un producator, intrucat este mai ieftin).

Mult succes!
Cristina P

Mesajde flo2000 » Mie Ian 09, 2013 10:06 pm

Cel mai bine mobila pe comanda, mai ales in cazul in care apartamentul in care locuiesti are un spatiu nu tocmai atat de mare cum ne-am dori. In plus pe comanda poti face interiorul dulapului, dressingului, corpurilor de bucatarie asa cum ne dorim.
flo2000

Mesajde ikamika » Mie Ian 16, 2013 9:36 am

eu mi=am comandat un dormitor,exact culorile alese de mine,au venit de la firma si au luat intai masuri,dormitorul este exact cum am vrut eu,modelul pe care l-am vrut,cred ca e un avantaj sa dai pe comanda,poti alege si o calitate mai buna sau sa ai anumite pretentii si nu neaparat te costa mai mult.si mai mult un dormitor nu-l cumperi in fiecare an,asa ca merita cativa banuti in plus
ikamika

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila