Gandaci de apartament

Subiecte diverse, legate de casa si gradina, dar care nu se incadreaza in celelalte sectiuni ale forumului.

Gandaci de apartament

Mesajde Ramo Mona » Mar Oct 02, 2012 2:20 pm

Cum scap de gandacii de apartament? M-am mutat de curand si am constatat ca e plin de astfel de ganganii.
Ramo Mona

Re: Gandaci de apartament

Mesajde petrilaana » Mar Oct 02, 2012 3:49 pm

Daca blocul are ghena pentru gunoi atunci greu scapi de gandaci. Ar trebui facuta in primul rand o dezinsectie la nivelul blocului.

Ce poti face tu in apartament este sa-i extermini pe cei existenti si sa izolezi foarte bine toate crapaturile prin care ar putea veni altii.

Pentru exterminarea gandacilor de apartament poti folosi tot felul de insecticide, sunt sub forma de spray, gel sau lichid. Normal ca acestea sunt toxice. Mai exista si tot felul de capcane adezive pentru gandaci. Si ai grija sa arunci zilnic gunoiul din cos.
petrilaana

Re: Gandaci de apartament

Mesajde Valina33 » Dum Noi 25, 2012 6:07 pm

Buna. Mai intai trebuie sa-ti astupi toate gaurile prin care ar putea intra gandaci, dupa aia (daca nu ai) pune-ti plasa de insecte la geamuri (si de afara pot intra), niciodata nu lasa mancare descoperita mai ales peste noapte, incearca sa-ti duci gunoiul in fiecare seara (nu-l lasa peste noapte) si inarmeaza-te cu insecticide si da prin toate colturile ascunse ale casei. Si eu am patit-o cand m-am mutat, dar acum nu mai am nici unul. Si daca ai pisica te mai ajuta ea sa scapi de ei :) nu foarte eficient, dar isi da si ea silinta :D .bafta
Valina33

Înapoi la De toate ...