mobila lemn masiv

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

mobila lemn masiv

Mesajde mali_nutza » Joi Aug 23, 2012 7:18 pm

m-ar interesa daca stiti vreo firma care face mobila la comanda in dolj, un dormitor din lemn masiv, stie cinevaa???
mali_nutza

Re: mobila lemn masiv

Mesajde marcelb » Joi Aug 23, 2012 10:07 pm

mali_nutza scrie:m-ar interesa daca stiti vreo firma care face mobila la comanda in dolj, un dormitor din lemn masiv, stie cinevaa???

Poti incerca la firma Lemcor. Succes!
marcelb

Mesajde agnesmaryo » Lun Oct 29, 2012 3:37 pm

Mobila din lemn masiv este costisitoare si grea! Nu prea sunt de acord cu ea! Cu greu o mai muti ca sa faci curatenie! Nu este ca cea din pal pe care o muti imediat!
agnesmaryo

Mesajde petre67 » Lun Oct 29, 2012 6:26 pm

agnesmaryo scrie:Mobila din lemn masiv este costisitoare si grea! Nu prea sunt de acord cu ea! Cu greu o mai muti ca sa faci curatenie! Nu este ca cea din pal pe care o muti imediat!

Da, mobila din PAL o muti imediat si constati ca s-a dezmembrat toata, mai ales daca este cumparata dea gata. Cea facuta la comanda poate fi mai trainica, daca firma executanta este serioasa.

Asa ca eu sunt clar pentru mobila de lemn masiv, la bucatarie merge si PAL sau MDF in ideea ca o faci la comanda, fixa pe pereti, si n-o mai muti macar 10 ani.
petre67

Mesajde agnesmaryo » Mar Oct 30, 2012 2:52 pm

Da ai dreptate! si eu trebuie sa-mi mobilez casa pe care o am in constructie, la anul, si ma tot gandesc ce o sa aleg, mobila de lemn sau din pal....pana atunci mai ma interesez, sa mai aflu pareri pro sau contra!
agnesmaryo

Mesajde muschu » Mar Oct 30, 2012 5:45 pm

agnesmaryo scrie:Da ai dreptate! si eu trebuie sa-mi mobilez casa pe care o am in constructie, la anul, si ma tot gandesc ce o sa aleg, mobila de lemn sau din pal....pana atunci mai ma interesez, sa mai aflu pareri pro sau contra!

Cred ca nu este nicio problema sa ai atat mobila de PAL/MDF (bucatarie, baie, dressing) cat si de lemn (sufragerie, dormitoare), asa cum am eu.
Nasol este insa daca sunt combinate in aceiasi incapere.
muschu

Mesajde simonaelena » Dum Noi 04, 2012 10:35 pm

Personal consider ca mobila din lemn este mult mai durabila decat cea din PAl. Asa cum s-a spus, daca este mutata, mobila din PAL se dezmembreaza.
Imi permit sa sugerez celor care incearca sa mute o astfel de mobila sa utilizeze suporti pe roti, se gasesc in comert si ne scutesc de "efortul" de a ne rupe spatele si.... mobila
simonaelena

Mesajde y_ADELAYDE_79 » Mie Noi 07, 2012 8:01 pm

eu cred ca mobila din pal este mult mai ieftina ca cea din lemn, mult mai usor de mutat si mult mai usor de intretinut
y_ADELAYDE_79

Înapoi la Mobila