Pe ce criterii ar trebui aleasa mobila de bucatarie?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Pe ce criterii ar trebui aleasa mobila de bucatarie?

Mesajde myky22 » Lun Aug 13, 2012 10:13 am

eu am aleso in functie de faianta de pe perete
myky22

Mesajde CyleX4 » Mie Aug 15, 2012 8:35 am

Imbina utilul cu placutul, alege o baza cromatica rece (in bucatarie mai tot timpul e cald), comanda mobila dimensionata conform inaltimii tale si ... rezuma-te la strictul necesar privind electrocasnicele ... nu supraincarca spatiul ... doar vrei sa te relaxezi bucatarind ... (!!)
CyleX4

Mesajde roxycu21 » Joi Aug 16, 2012 12:41 pm

cred ca orice mobila trebuie sa fie in primul rand practica si cat mai moderna dupa gustul fiecaruia .. si sa se poata incorpora in ea diferite aparate de bucatarie
roxycu21

Mesajde LoreS » Joi Aug 16, 2012 1:53 pm

In primul rand mobila de bucatarie trebuie sa fie functionala si apoi potrivita pentru tipul de bucatarie pe care il avem, si desigur sa fie in ton cu preferintele noastre, deoarece in bucatarie petrecem mult timp si trebuie sa fie un timp petrecut cu placere, timp in care sa gatim retete gustoase:)) :D
LoreS

Mesajde bacyu » Joi Aug 23, 2012 1:02 am

singurul criteriu in bucatarie este spatiul
bacyu

Mesajde flo2000 » Vin Oct 26, 2012 5:49 pm

Eu personal gatesc foarte mult iar bucataria trebuie sa fie pentru mine primitoare, sa ma pot desfasura in voie, sa am spatiu.
flo2000

Mesajde cristinamaria » Mar Dec 11, 2012 2:40 pm

Daca tot veni vorba de criterii de ales mobila de bucatarie, exista vreun material mai potrivit decat altul? Sper ca nu e prosteasca intrebarea, dar nu ma pricep si nu stiu din ce sunt facute diversele elemente din mobilerul de la bucatarie :mrgreen:
cristinamaria

Mesajde VOLOLO » Vin Dec 14, 2012 9:09 am

spatiul in primul rand si in al doilea rand depinde de cat timp petreci in bucatarie , cat de gospodina esti :)
VOLOLO

Mesajde florentinab » Sâm Dec 15, 2012 12:16 am

Am investit mult in mobila de bucatarie, dar nu sunt multumita de spatiul de la chiuveta. Parca nu pot sa ma desfasor. Asa ca ganditi-va bine inainte s-o asezati.
florentinab

Mesajde bubulina » Mie Ian 16, 2013 11:10 am

eu cred ca mobila ar trebui sa fie aleasa in functie de gusturile fiecaruia..ca nu poate sa vina vecina si sa imi spuna ca ar trebui sa ti-o faci roz bombon ca asa zic eu, nu/ :D foarte mult timp ne petrecem in bucatarie si totul ar trebui sa fie pe gustul nostru
bubulina

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila