Mobila: cumparata sau pe comanda?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Mobila:cumparata sau pe comanda?

Mesajde munteanumariana_1 » Mie Apr 06, 2011 11:49 am

eu personal prefer mobila pe comanda. iti poti alege modelul, dimensiunea si mai ales grosimea palului si nuanta. modelele gasite in comert sunt in general facute dintr-un pal subtire si au metode de prindere prin imbinare. cand optezi pentru mobila la comanda poti sa soliciti si metode dw prindere mai solide ( suruburi sau altele )
munteanumariana_1

Mesajde suciudorinbistrita » Joi Apr 07, 2011 12:57 pm

este normal ca la comanda sa fie mai scump avind in vedere ca fiecare bucata de material e taiata pe dimesiune adorita. La cele in serie sunt calculate sa nu existe nimic pierdere. sunt si mai slabe calitativ pt a scoate un pret bun.
suciudorinbistrita

Mesajde dana_2na » Joi Apr 07, 2011 3:04 pm

buna ziua,
eu cred ca mobila trebuie personalizata cumva, dar nu prea mai exista si materiale bune.....doar pal si altele asemenea; nici in magazine insa nu gasesti ceva mai de calitate.
sincer, caut de ceva vreme ceva pentru living dar nu am gasit.....inca, nimic.
poate ma ajutati? vreu sa am posibilitatea sa le vad fizic, nu doar in poze.....si sa fie din Bucuresti.
multumesc anticipat, o zi buna
dana_2na

Mesajde angela62 » Dum Apr 17, 2011 11:48 am

Este bine sa cumperi lucruri de calitate chiar daca sunt de comanda sau cumparate
angela62

Mesajde suzanamatei » Mar Apr 26, 2011 12:06 pm

Mie imi place mobila care se "muleaza" pe forma apartamentului; tin cont de necesarul de mobila in functie de nr de persoane, spatiul de depozitare, aspectul de aerisit....Aici am in vedere si culoarea fiecarei camere.
suzanamatei

Mesajde loryalin » Mar Mai 03, 2011 6:14 am

Depinde si de tipul de camera :))))mobila pe comanda o poti face cum vrei tu, cum iti doresti sa fie, pe cand mobila cumparata cu greu o poti modifica, deoarece isi va pierde din farmecul design-ului.Si cred ca cea pe comanda te va costa mai mult decat cea cumparata direct din magazin
loryalin

Mesajde edy_nicolaie2011 » Sâm Iun 11, 2011 1:40 am

Eu cred ca ambele sunt destul de costisitoare si findca ma pricep in constructii si am si unelte speciale o confectionez singur de obicei ,tot ce e mai simplu se poate imita in schimb pot sa o schimb mai des . :P
edy_nicolaie2011

Mesajde soare_petre2010 » Dum Iul 31, 2011 6:31 pm

Evident este mai bine sa-ti faci mobila la comanda asfel poate fi chiar cea ce vrei ! :P
soare_petre2010

Mesajde Ramo Mona » Mar Aug 09, 2011 7:56 pm

Depinde ce gasesti, de multe ori se intampla ca in magazine sa nu gasesti nimic care sa te multumeasca si atunci e mai indicat sa faci comanda si sa primesti ceva care sa se potriveasca perfect gusturilor tale dar si spatiului de care dispui, dar mai exista si varianta in care gasesti ceva mult mai frumos decat ai fi dorit sau ai fi sperat si atunci cu siguranta vei opta pentru mobila cumparata, exact asa cum se spune VAZUT, PLACUT, LUAT. Decizia e la tine:)
Ramo Mona

Mesajde interconect_30 » Vin Aug 19, 2011 1:53 am

Mie imi place mobila facuta pe comanda tocmai pe gustul tau si cu materialul pe care il doresti . :evil:
interconect_30

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila