Acasa ... mai confortabil, mai placut, mai vesel

in Decoratiuni

Obiectele de mobilier sunt invechite, dar totusi robuste? Usile sunt zgariate, dar funcitonale? Parchetul este uzat, dar solid? Peretii sunt patati dupa recentul zugravit? Te-ai plictisit de baia finisata in culori neutre? Cauti o solutie salvatoare pentru a elimina toate aceste neplaceri? Fara sa schimbi mobila, usile, parchetul, gresia, faianta, fara zugravi, parchetari, faientari si un santier interminabil?
 

 

 

Vopseaua decorativa de interior PLASMA 3D este solutia problemelor tale!

 

Vopseaua decorativa de interior PLASMA 3D

 

Vopseaua decorativa PLASMA 3D este un sistem decorativ multiefect, disponibil in 5.000 de culori, un produs de acoperire extrem de modelabil, cu spectru larg de aplicabilitate pentru pereti, pardoseli, usi, obiecte de mobilier, pe suprafete suport din ciment, gresie, faianta, lemn, furnir.

 

Noua linie de vopseluri decorative de interior PLASMA 3D, fascineaza prin intensitatea, eleganta, cromatica, accentele, volumul si expresivitatea efectelor finale:

 

  • efect "piele de crocodil",

  • efect "piele de sarpe",

  • efect "fibra de lemn",

  • efect "marmura",

  • efect "granit",

  • efect "travertin".
  •  

    Vopseaua decorativa de interior PLASMA 3D - efect lemn

     

    Rezistenta la trafic intens in cazul pardoselilor, precum si multitudinea texturilor finale in cazul peretilor, o recomanda ca fiind o solutie de exceptie in domeniul decoratiunilor de interior, un must-have in tendintele actuale.

     

    Noua linie de vopseluri decorative PLASMA 3D, demonstreaza ca "adevarata frumusete emotioneaza simturile". Este pretioasa, exclusivista, unica, in masura sa transforme orice spatiu interior intr-un ambient de prestigiu.

     

    Efecter PLASMA 3D

     

    Este reala, este veritabila, este inconfundabila, este PLASMA 3D, ..., este un sistem decorativ inteligent, inventat pentru a crea un fascinant palmares de capodopere.

     

    Indrazneste sa traiesti cu stil... totul e posibil cu Vopseaua de interior PLASMA 3D!

     

    Efecter PLASMA 3D

    Sursa: eMenatwork.ro

    Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
    Copertine, parasolare

    Decoratiuni casa

    Lemn compozit

    Arhitect online

    Articole recomandate

    Produse de la parteneri

    Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
    pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!