EUROEM - TEVI CORUGATE CU PERETI DUBLI

0 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la EURO EM SRL - Piatra Neamt

EUROEM  - TEVI CORUGATE CU PERETI DUBLI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

EUROEM SRL produce si livreaza TUBURI CORUGATE CU PERETI DUBLI DIN POLIETILENA DE INALTA DENSITATE pentru CANALIZARE, DRENAJ, PROTECTIE CABLURI, SUBTRAVERSARI DRUMURI, CONSTRUCTIE PODETE SI CAI DE ACCES etc. realizate conform prEN 13476, cu rigiditati circulare clase SN4 si SN8.
Gama sortimentala cuprinde diametre DN/OD de: 200mm, 250mm, 315mm, 400mm, 500mm, 630mm, 800mm si 1000mm
Tuburile sunt prevazute cu mufa integrata la unul din capete si etansare cu garnitura O-ring cu profil special din EPDM, livrate odata cu tuburile.
EuroEm SRL dispune de instalatii moderne de productie, laborator propriu de testare si dezvoltare produse precum si de un colectiv tehnic experimentat. Garantam calitatea produselor precum si un excelent raport pret / performanta.
Avantaje ale tuburilor corugate cu pereti dubli din polietilena de inalta densitate:
- Foarte buna rezistenta mecanica datorita existentei a doua straturi, structurii profilate si materialului utilizat: rezistenta la deformare, rigiditate, flexibilitate, rezistenta la soc. In comparatie cu alte sisteme de tevi ofera avantaje majore la manipulare, transport, depozitare, montare si fiabilitate. Durata de viata a tuburilor este de peste 50 ani.
- Greutate specifica redusa: sunt usoare in comparatie cu alte sisteme de tevi (de 20 ori mai usoare decat tuburile din beton de diametre similare) si sunt economice. Nu necesita utilaje speciale pentru manipulare (macarale, excavatoare, buldozere etc.). Tuburile cu diametre pana la 500mm pot fi manipulate manual iar cele de dimensiuni mai mari cu un utilaj usor de ridicat (max. 280 kg la diametrul de 1000mm SN8).
- Pret mai mic cu pana la 30% comparativ cu alte tuburi de acelasi diametru si aceeasi rezistenta. Excelent raport pret / performanta.
- Echilibru flexibilitate-rigiditate: permite evitarea unor obstacole pe timpul punerii in opera sau a unor imperfectiuni de excavare. Nu se produc rupturi in cazul unor deplasari mici ale solului. Siguranta si usurinta in manevrare si montaj datorita faptului ca tuburile sunt usoare si nu sunt casante.
- Prelucrare mecanica usoara: tuburile pot fi taiate cu usurinta si precizie la lungimile dorite, cu fierastraie obisnuite, fara a fi necesare utilaje speciale, neexistand riscul spargerii.
- Rezistenta buna la soc chiar si la temperaturi scazute (instalare la temperaturi cuprinse intre -25°C si +50°C). Rigiditate buna la temperaturi ridicate. Temperaturi de utilizare normala: -40°C +65°C, accidental, pentru timp scurt +85°C, este superioara PVC-ului.
- Foarte buna rezistenta chimica, superioara metalului, betonului sau PVC-ului, domeniul normal de lucru incluzand pH-uri cuprinse intre 2 si 12. Tuburile EuroEm nu sunt afectate de microorganisme.
- Peretele exterior profilat al tubului asigura rezistenta mecanica deosebita iar peretele interior, neted, asigura foarte bune performante de transport a fluidelor: coeficientul de frecare al polietilenei de inalta densitate este mai mic decat al metalului, betonului sau PVC-ului, oferind caracteristici de curgere superioare.
- Rezistenta la abraziune este ridicata, superioara metalului, betonului sau PVC-ului, asigurand durabilitatea tubului chiar in cazul antrenarii de aluviuni in fluidul transportat.
- Mufa integrata ofera o cuplare simpla, usoara si sigura, asigurand o foarte buna etansare cu garnitura O-ring din cauciuc EPDM livrata odata cu tubul. Greutatea specifica redusa permite utilizarea cu usurinta a tuburilor lungi de peste 6 metri rezultand un numar redus de conexiuni - implicand usurinta la montaj, siguranta marita in exploatare si costuri reduse.

SC EUROEM SRL
str. Dumbravei 1, 610202 Piatra Neamt
jud. Neamt, Romania
tel: 0233 206155 ; fax: 0233 213375 ; 213648
e-mail: office@euroem.ro
http://www.euroem.ro

Garantie - 2 ani

Contacte - EURO EM SRL:

Telefon fix: 0233206155

Telefon mobil: 0740640806

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate