MONARCH III 3-12X42SF M NP LUNETE VANATOARE

1899 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC PENTAGON SRL - Galati

Produsul nu mai este disponibil!
MONARCH III 3-12X42SF M NP LUNETE VANATOARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Luneta performanta pentru distante scurte si medii cu lentila obiectiv de 42 mm si factor de marire de 3a€“12x. Campul de vizualizare extins si lentila obiectiv ofera capacitati extraordinare de transmitere a luminii, asigurand culori balansate, in intregul intervalul de marire, chiar si in lumina scazuta. Cu un corp compact si durabil, dintr-o bucata si ocular cu focalizare rapida, aceasta luneta este ideala pentru o gama variata de vanat de mari dimensiuni, de la rasarit la apus.
Date generaleGama: Monarch 3
Catare: Duplex
Factori reali de marire (x): 3-12
Diametru efectiv obiectiv (mm): 42
Pupila de iesire (mm): 3.5
Distanta ideala pentru vizualizare (mm) : 102 (la 3x) /94 (la 12x)
Diametru tub (mm): 25.4
Diametru exterior obiectiv (mm): 49.3
Diametru exterior ocular (mm): 44.0
Gradatie ajustare (mm/1 clic): 7mm@100m
Gradatie ajustare (MOA/1 clic): 1/4
Ajustare interna maxima (MOA): 60
Setare alterare (m): 45,72 pana la aˆž
Camp vizual la 100m (m): 11.2-2.8
Lungime (mm): 333
Greutate (g): 530
Detalii: Luneta performanta pentru distante scurte si medii cu lentila obiectiv de 42 mm si factor de marire de 3a€“12x. Campul de vizualizare extins si lentila obiectiv ofera capacitati extraordinare de transmitere a luminii, asigurand culori balansate, in intregul intervalul de marire, chiar si in lumina scazuta. Cu un corp compact si durabil, dintr-o bucata si ocular cu focalizare rapida, aceasta luneta este ideala pentru o gama variata de vanat de mari dimensiuni, de la rasarit la apus.
Functii cheie: Obiectivele cu acoperire multi-strat ofera capacitati superioare de transmitere a luminii pentru imagini luminoase, clare si culori bine echilibrate. Reticul duplex. Controlul uniform al zoomului: setarile de marire pot fi vizualizate din orice pozitie de tragere. Camp extins de vizualizare. Intervalul de marire 3a€“12x ofera performanta extraordinara pentru tinte aflate la distante scurte sau medii. Lentila obiectiv de 42 mm pentru imagini luminoase. Ajustare alterare focalizare laterala convenabila cu blocare, pentru a preintampina schimbarea neintentionata a setarii de alterare. Suport pentru ochi cu focalizare rapida pentru o reglare rapida. Protectie pentru ochi generoasa in intregul interval de marire. Tub cu diametru de 30 mm (Standard european). Corp robust, durabil dintr-o singura bucata, cu interval extins de ajustare a devierii si inaltarii. Spatiul generos de montare permite utilizarea cu aproape orice pusca, indiferent de calibru. Etansa si protejata impotriva aburului si socurilor cu garnituri inelare si azot in stare gazoasa pentru rezistenta sporita la intemperii. Ocular si capace pentru obiectiv cu deschidere laterala. Compatibila cu trei tipuri de butoane reticul pentru ajustarea devierii si inaltarii si capace a€“ profil scazut, ridicat sau prindere facila. Parasolarul este disponibil ca accesoriu optional. Ajuta la reducerea palelor luminoase in conditii de iluminare puternica si protejeaza obiectivul de praf si ploaie.

Contacte - SC PENTAGON SRL:

Telefon fix: 0236412088

Telefon mobil: 0743108708

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate